Pazi frajer je sjedio na klupi i smješkao se cjelo vrijeme i napomenuo je da mu je umro stari onako nonšalantno.Ja kontam zajebava se kad ono međutim...
Sam sam u potkrovlju, nijesam prnuo a osjeća se miris onog podmuklog prdeža što miriše na jaja (kokošija).
Strah me je da mi ne funkcioniše dobro vegetativni nervni sistem u predjelu crijevnog trakta ili je moguće da je ovo sve na nervnoj bazi.
Hteo sam da napravim "pre i posle" sliku (naravno ne za potrebe Vukajlije), ali "posle" slika je isuviše užasna, tako da sam odustao.
Glupa frizerka me je šišala skroz kratko i ostavila mi šiške kao da mi je stavlila šerpu na glavu i odsekla ih. I pošto sam socijalno retardiran, nisam joj rekao da mi se ne sviđa i da popravi, nego sam došao kući i sam ih odsekao mašinicom i sad je još retardiranije.
da, istrolovao nas maksimalno.
Jok ja.
Банујте ви њега за сваки случај! лололо
Pazi frajer je sjedio na klupi i smješkao se cjelo vrijeme i napomenuo je da mu je umro stari onako nonšalantno.Ja kontam zajebava se kad ono međutim...
Оћу да се изјадам али немам ништа за јадање тако да ме то нервира и зато се сад јадам.
Sam sam u potkrovlju, nijesam prnuo a osjeća se miris onog podmuklog prdeža što miriše na jaja (kokošija).
Strah me je da mi ne funkcioniše dobro vegetativni nervni sistem u predjelu crijevnog trakta ili je moguće da je ovo sve na nervnoj bazi.
A mozda nisi sam?
Sad neću moć' zaspat čovječe :D
http://img849.imageshack.us/img849/9320/3189989700bv1.jpg
Taj fazon :)
Aj što sam poč'o da upoznajem vas pedere odavde, al' jebote upoznao sam danas intfega.
Ošišao sam se na kratko i ružniji sam nego što sam već bio, a nemam nikakav kačket. Da li shvatate moje muke? DA LI?
Zašto ne mogu da imam lepo telo da mi se slaže sa prelepom psihom? :(
VLASULJAR OJEBO PSIHOM
Branislave daj sliku!
bio bi poprilično neuhranjen onda :kez:
LJOLJ Stanislave zato što preterano sereš, slažeš reči kao Vavilonsku kulu i onda ti neko utera do balčaka.
Hteo sam da napravim "pre i posle" sliku (naravno ne za potrebe Vukajlije), ali "posle" slika je isuviše užasna, tako da sam odustao.
Glupa frizerka me je šišala skroz kratko i ostavila mi šiške kao da mi je stavlila šerpu na glavu i odsekla ih. I pošto sam socijalno retardiran, nisam joj rekao da mi se ne sviđa i da popravi, nego sam došao kući i sam ih odsekao mašinicom i sad je još retardiranije.
Porašće brzo bre. A ti i ovako ne izlaziš iz kuće, opušteno, neće niko videti.
Valse, meni si ti lep i da imaš mrtvog pacova na glavi i nijedan zub u istoj. <3
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/07/apache.gif
Eto rešenja!