Moram nekom da se izjadam :((

  1. Stvarno jeste ovaj stefan jako kul!

  2. gde sam ja doš'o...u pravu je ovaj Cara, ne treba ovde ni dolaziti....

  3. Profil na vukajliji nisi ti i ne eksponiraš se ti. Ok?

    Jok. Druga je stvar što TI ne želiš da staneš iza svojih postova :)

    Kostiću bre, ne budi naivan.

  4. E jbg legokockar... više puta sam naglasio, nisam na ovom sajtu da bi se socijalizovao i družio već da bi zajebavao i debilisao. Tako da ovo nije samopromocija vać samozajebancija.

  5. Razumem ja tebe Caro, ali vidi šta si izrodiJo! :) Draži si mi bio kad si tek došao i pravio pizdarije i bio banovan sad pa sad, nego sada kada si već debelo prešao u mejnstrim. Jebote, treba neko da ostane i da definiše. Ne mogu svi "pandanisati", šta god to značilo, po forumu.

  6. Pa znam lego al ja sad pišem više nego ikad. Isti sam kao i kad sam dosao na forum samo su se ljudi navikli pa im je sad to ok, nekima a nekima ne. Ne radim ja nista ovde zbog drugih vec zbog sebe... jebemliga, a to pandanisanje, nista vise ili manje gluplje nego bilo koja druga interna fora sa ovoga sajta... dakle sve sto se ponavlja vise puta prirodno pocinje da smara... e sad što su drugi počeli da reprodukuju jedno te isto to nema nike veze sa mnom....

    a pisu se defke, nije da se ne pisu samo forum je mnogo pikantniji...

  7. Koliko znam, ti si prvi počeo sa tim pandanisanjem, a slobodno me ispravi ako grešim. Naravno da ima veze sa tobom, al' kapiram da ti na to ne možeš uticati.
    A koliko vidim, ne bunim se samo ja. I drugi su to rekli. Ne mislim da se može sprovesti reforma foruma i pravopisa, ali zdušno podržavam ideju da se ovakvi kao ovaj JTU wannabe banuju na neodređen period. K'o mrtvo tkivo, odstraniti i gotova stvar. Mislim, realno, "Autor" je titula sama po sebi i nije je svako zaslužio.

  8. LegoKockar

    Koliko znam, ti si prvi počeo sa tim pandanisanjem, a slobodno me ispravi ako grešim. Naravno da ima veze sa tobom, al' kapiram da ti na to ne možeš uticati.

    Pa napravio sam poster od kojeg je sve krenulo. POster stojao dugo a meni palo na pamet da koristim nepravilnu upotrebu pandana. Jbg, glupost ko i svaka samo se proširila da je sada dobila i svoje neprijatelje. Moš misliti, jaka stvar. pa jsa sam prvi izbacio to sranje iz masovne upotrebe....

    Fora sa Stefanom Kostićem je da se ona namerno zajebava, on nije taki. On samo udara na ono šta najviše nervira. I meni je seljački to što radi al verujem da se smeje svaki put kada neko ispizdi.

  9. Na mene je jednom pao bide!

  10. ali zdušno podržavam ideju da se ovakvi kao ovaj JTU wannabe banuju na neodređen period. K'o mrtvo tkivo, odstraniti i gotova stvar. Mislim, realno, "Autor" je titula sama po sebi i nije je svako zaslužio.

    Ja sam Awesome. JTU je moja bleda kopija.

    Fora sa Stefanom Kostićem je da se ona namerno zajebava, on nije taki. On samo udara na ono šta najviše nervira. I meni je seljački to što radi al verujem da se smeje svaki put kada neko ispizdi.

    Umirem. Ali svaki put :))

  11. Stefan je DECHAK BLOGER, i treba ga razumeti ololollolool

    a pri tome i KLEPTOKULEN!

  12. МРЗИМ КАД УЗМУ МОЈУ ЈЕБЕНУ КОКА КОЛУ ИЗ ЈЕБЕНОГ ФРИЖИДЕРА И ЈЕБЕНО ЈЕ НЕ ВРАТЕ У ЈЕБЕНИ ФРИЖИДЕР, И ОНДА ЈА КАД ЈЕ УЗМЕМ ОНА ЈЕ ЈЕБНО НЕЗАТВОРЕНА ЈЕР ЈЕ ТОЛИКО ТЕШКО ЗАТЕГНУТ ПОКЛОПАЦ И ПОСЛЕ ТОГА ЈА МОРАМ ДА ПИЈЕМ ЈЕБЕНУ ВРУЋУ И ИЗДУШЕНУ КОКА КОЛУ! ПУ!

  13. Ne da mi se više, kasno je već.

    Ja sam Awesome. JTU je moja bleda kopija.

    Koliko god ženskast bio, JTU je bar imao muda da se zauzme za sebe. Svaki put, a neretko i da pređe u kontranapad. :)

  14. Koliko god ženskast bio, JTU je bar imao muda da se zauzme za sebe. Svaki put, a neretko i da pređe u kontranapad. :)

    A kada ja nisam?

  15. Vratio se Џими, i lepo je to, ali obesmislio mi je definiciju!!!!

  16. Obesmislio je i moj plus na istoj....

  17. MRZIM ŠTO NEMAM VEĆ 10 DANA KOMP I TO ŠTO SE ISTI PRETVORIO U KANTU I ŠTO ĆE U ISTOJ I ZAVRŠITI I ŠTO IDEM U IGRAONICU U KOJOJ NISAM BIO OD OSMOG RAZREDA!

    I tako, šta ima kod vas inače? :)

  18. Муж ће да ме убије кад му будем рекла да ћу да купим још три висеће петуније за терасу.

  19. Обећао сам да ћу доћи на окупљање јуче у 2., а нисам дошао јер сам јуче у 10 ујутру дошао из ЈЕБЕНЕ МИОНИЦЕ, са журке на којој сам се ЈЕБЕНО ОТКИНУО. Спавао сам у југу, укочен, боле ме кости, глава, дежуран сам данас на шљаци иако нема нигде никога, вари ми се буксна, пије ми се старопрамен. Извињавам се свима који су се разочарали што нисам дошао, а посебно натнат, јер стварно нисам био у стању.
    Мени је искрено жао.
    Надам се да ће те прихватити моје извињење.

    НатНат, ускоро, старопрамен! Договор је договор!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.