Moram nekom da se izjadam :((

1. Ја себе мрзим, ако ћемо искрено.

2. I master na FTN iz HR-a, to sam ja imao nameru :)

Susretala se ona i sa HR menadzerima koji su zavrsavali ekonomiju i prava, tako nemoj se cimas oko mastera, nego kreni da trazis poso :)

3. nego kreni da trazis poso

18 godina staža imam :)

4. YeahBatch
    Ја себе мрзим, ако ћемо искрено.

e, u tom grmu leži zec.

5. сви полажу пријемне, енд ајм џаст ситин хир местрбејтин

6. Повредио сам ногицу на баскету :(((((((((
    Тешите ме :'(((((((((((((((((((((((((((((

insert komforting vrds hir
    Kako opako numem da organiyujem vreme, kantastrašno... :( I jako mi je žao Predakinga... :(

7. Ладно сам писао на овој геј теми, одох да си пребијем другу ногицу.

8. 18 godina staža imam :)

Pa na HR sam mislio. Ako bas volis. A ako vec imas 18godina staza u HR, sta se ti onda master :D

9. ne bre u HR, u računovodstvu, hoću da bežim u HR, da radim intervjuje :)

10. eahBatch
    Ладно сам писао на овој геј теми, одох да си пребијем другу ногицу.

brate, češće postuješ od mene, bolje da se sav polomiš, džast in kejs

11. Bruce
    ne bre u HR, u računovodstvu, hoću da bežim u HR, da radim intervjuje :)

Pa rekoh ti, sretala je sestra i ekonomiste kao glavne menadzere HR sektora, tako da opusteno mozes da konkurises :D
    Srbija brate ko da je ovde bilo ko skolovan za bilo sta

12. Taj ejdžar mi je previše flafičast. Mada, ako se grmi dobra kinta i ako ima posla, preguraću to, bole me kurci. Hvala Gazi na informacijama

13. Taj ejdžar mi je previše flafičast.

Uh kako grešiš, a kad dođu sisate gospojice koje žele da grade karijeru pa im ne treba stalna veza nego samo povremeni poslovni odnosi...

14. brate, češće postuješ od mene, bolje da se sav polomiš, džast in kejs

Брате, оћеш да узмем да бројим сад? Толико сам докон. Брате.

15. a kad dođu sisate gospojice koje žele da grade karijeru pa im ne treba stalna veza nego samo povremeni poslovni odnosi...

Hm, statistički gledano, HR mu dođe poprilično ženski posao. Mada, nije mi jasno koja budala je odredila da žene vrše selekciju i odlučuju o radnim sposobnostima/konkurentnosti budućih i trenutnih radnika po firmama, ali kapiram da direktori imaju pametnija posla od drndanja s tim. Tipa prejedanje od janjetine i zakucavanje džipom u tramvaje.

16. nije to za žene, previše su sklone da buduće zaposlenike biraju prema fizičkim karakteristikama umesto prema izdržljivosti ligamenata meniskusa...

17. To i ja kažem, nisu mi kompetentne za tako zajebano odlučivanje. Zato su firme koje se bave marketingom prepune centraša i eldepeovaca, koji ne znaju olovku da zarežu, al' je zato bitno da nose šal iz najnovije leto/jesen kolekcije i voze sparka na lizing.

18. Danas je 13 godina od ćaletove smrti.....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.