U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Šta vam je dokurca HR? Hrvacka?
UA USTAŠE!
OTOPOLE OTOPOLE PADORAVNE GOOOREEEEE
Mog'o si za to upisati i finansijsku matematiku. :)
I ja sam ovo isto prvo se pitala...
human resources, jebemvas!
Gde si ti videla sisate gospojice na bilo čemu što ima u nazivu reč "matematika"?
AHA, šah-math :)
http://www.dodaj.rs/f/L/NF/d1RjAZW/image1.jpg
Moja bivša profesorka iz matematike imala neke hibridne bundevare. Ulazi u učionicu sistemom, prvo vidiš sise pola minuta, pa se tek onda ona pojavi
slusam merlina trezan.jos mi se i svidja.otiso sam u kurac.
NA smeru finansijske matamutike je 90 odsto devojaka minimum, veína su sisate i ispeglane (kose, ne sisa). :D
Jebemte sudbino kleta, šta sam ja studirao...
Upiši ponovo.
ne vredi, mator sam ja za nauku, ako me razumeš...
A možda ti ove mlade a ispeglane a sisate vrate elan za učenje, ako me razumeš....
pa da mi Srbijanka sipa živu sodu u oči, neka fala...
To je već stvar režije. :D
Ajde, Bruse, čovek se uči dok je živ :))
učio bi ja rado Nezaboravka, ali je diskrecija kod učenja retko zagarantovana :)
Smestio majku u bolnicu po ko zna koji put... Muka mi je i od mirisa bolnice i svega povezanog sa istim.
Prank, na ovo čovek ne može ništa pametno komentarisati. Valjda će sve biti u redu...
Ovog puta hoće. Koliko još puta, to me samo živo zanima...
ćutiš i trpiš, ne može život toliko da te optereti koliko ti možeš da trpiš veruj mi...