U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Znam iz prve ruke, sve je u redu dok ne krene introspekcija. To kad se desi, ode sve u kurac, ali samo privremeno. Uvek se pribere čovek. Nema mu druge. A nema ni meni.
ja danas nešto počela da plačem, iznervirana, na poslu, slučajno pred pacijentkinjom...ona ima 85 godina i ladno mi kaže : ko ga jebe, jebem ga u usta, uvek naiđe drugi....
što više pričaš o toj babi ja sam sve ubeđeniji da je to strina moje majke... skroz mi liči...
ma ovo je danica, moja mezimica, kune se u mene...došla joj snaja iz francuske i donela mi tovar kozmetike...kaže naredila danica da ti se donese...a odslušala mi jedan telefonski razgovor danas i sve me ispitala....
Moj papagaj Rile neće da se mazi ovako :( isto je tigrica.
http://www.youtube.com/watch?v=peLIZ39A9oA
oću ja da se mazim tako.
edit: nisam pogledo klip
Ne da mi se naći ona tema "Podijeli sa vukajlijasima" pa ću ovdje postovati, osjećam da ću dobiti hejt...
Имам брата гимназоида.
Онда је он више за ову тему но ти.
Jebac, koji ti je smer brat?
Друштвено језички.
Nekako mi se laptop sam od sebe sjebao, softver radi normalno, al' kad ga otvorim, s leve strane se pojavi pukotina od nekih pola centa između ova dva parčeta plastike koja ograničavaju kućište. I nekad se unutra čuje nešto, kao da gvožđe udara u magnet. I svi misle da sam ga ja nekako pokvarila, i deru se kako sam nesposobna i 'dugo mi je trajao' i ne vodim računa i niko mi ne veruje da nisam ništa uradila, nisam ga udarila u nešto, nije mi ispao, ništa. I ne mogu da nađem garantni jebeni list. :(
Ma to si ti negde udarila.
Štiklom si ga slučajno okrznula
Jebem mater Fuleru i njegovom doprinosu pravu! PU!
Propala si k'o R1 na džojstiku.
Hvala vam svima na rečima utehe :D
Tu sam kad je najteže.
Otkrili su mi da imam bolest za koju još nije pronađen lek....
koja bolest?