Moram nekom da se izjadam :((

1. Dan je tek počeo, polako

2. Nije bio audi nego bmw, valjda znam šta vozim.

3. Sjedi ukuću, izludo, oš glavu dizgubiš :D

4. Srećan ti rođos, Valdo. I ja sam za svoj 18. tako pala sa bajsa, bila sam oguljena ko krompir. I još promukla od stra', da sam bila mutava pešes dana posle toga. A pošla sa tatom da izaberem nešto od tozla za ono, osamnajsti...

5. Dan je tek počeo, polako

Ima vremena, stići će te i bagerom... :)
    Nek je sa srećom...

6. Lukѕ
    Napravi im mali Guantanamo, sa fokusom na nefizičku torturu. lolo Budi ih po noći da misle da su duhovi, na svako dva sata. Koristi kombinacije svetla, zvukova, vizuelnih trikova, kontam da multimodalni stimulus pravi veće štete. Puštaj im horor filmove, probrane. Pokazuj im slike sa For Čena. Budi sistematičan i hladan. Učini im da im dolazak kod tebe nikad ne padne na pamet. Možda će posle imati traume i pišati u krevet, ali to je već tetkin problem. Venžns mast bi jourz.

Luks objasnio. Traumiraju oni tebe traumiraj i ti njih. Pa nek pišaju u krevet do 20-e kad nisu hteli da slušaju ko ih jebe lolo

7. Gledaj na to sa vedrije strane. Mogao je neko da ti ne ukrade bajs, pa da ne dobiješ nov za rođendan.

8. Hvala, ljudi. Sad sam se zaključao, ne izlazim više danas, a i gde ću ovako sakat i odran.

9. Kad nisi hteo jutros da progutaš živu žabu k'o Kinezi :)

Srećan rođendan, drmni duplu anesteziju!

10. Još ovaj sa audijem pobegao, a i za bajs se zna ko krade, al ja tu ništa ne mogu da dokažem. Ne treba mi ta kaciga, treba mi odelo onog Iron mana da im jebem sve po spisku.

11. ja bi sad preventivno pobušio gume na svakom audiju koji vidim :)

12. I polomio brisače usput.

13. Valdemare, srećan ti rođendan.
    Onaj ozgo ti dao znak da zatražiš da ti se pokloni kaciga za rođendan.
    A i da ne diraš ženino. I to ti kaže.

A sad lepo miruj, duni svećice i batali sve aktivnosti.
    Prijatno!

14. Onaj odozgo sad mora da mi pošalje i novo biciklo, šta će mi kaciga za pešačenje. Hvala! :)

15. Pronaći će tvoj stari...pa mora nešto i od ozgo da se dobije

16. Kroz moju opštinu se vrti najava da će nam u 22.00 iskopčati struju jer, navodno, očekuju izuzetnu oluju u 23.00. Obzirom da svetski meteorolozi najavljuju postepeno zahlađenje tek ujutro smatram da je budalaština u pitanju ali, za svaki slučaj, da se pozdravim sa svima ako uragan Katrina noćas selektivno zbriše moje selo sa lica Zemlje.

17. Ako nekim slučajem završiš na Jamajci, pošalji nam razglednicu lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.