Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jebiga Džoni, umri drugi dan
Dobro, šta fali... Sad izadji na terasu, tako reš pečen, da se češeš od komaraca a da te pri samom dodiru boli sve...e to je užitak...
Ništa, sve što si trebao danas, sedeljka, sve...odložiš za sutra. Uzmeš onaj Mer, i pofajtaš svakog pre nego što uđe, ćerki kupiš čikoladu, a ženi neku glupost na ulici...I prebaciš kevi što je spavala kad si došao, pa umesto tebe organizuje ceo onaj ručak (sedeljku).
pre dva sata napunih 41 godinu
Od jutros je krenulo naopako... Prvo sam našao haos u frižideru jer sinoć pjan nisam zatvorio tetrapak od mlijeka kako valja. Aj nema veze, pokupio sam nered djelimično, čisto da me žena ne ubije jer sam i sinoć iz tog istog tetrapaka nasuo djetetu mlijeko u flajku koju nisam dobro zavrnuo, pa se mala sva zalila po licu kad je krenula da spava. Jebemti tetrapak. Kako sam čitav vikend proveo vani radeći nešto, a usput i momački ločući, još sinoć mi je bilo jasno da sam izgorio po leđima kao najgori ljakse. Nema veze, pecka malo, al izdržaće se nekako... Jebeno je samo što se znojim obilno, pa mi se košulja lijepi za leđa i peče ko konj.
Zakasnio sam na posao 4-5 minuta, nije strašno. Na stolu me dočekalo brdo predmeta, raznih sranja i dopisa i jedno 1o nadrkanih ljudi koji pizde jer kasnim, a oni žure. Ponedeljak. Kako sam se sinoć pred spavanje nažderao vode i popio neku tabletu, uopšte nije bilo jutarnjeg mamurluka, sjajno! Kurac sjajno... Nemam klimu na poslu, stalno ulaze ljudi koji dišu, pričaju, smrde na znoj, poneki čak i prducne. Al stvarno prdne, ne zajebavam se. Tako da me oko 10 počelo stizati moje dvodnevno bahaćenje. I to baš tvrdo: ladan znoj, vrtoglavica, muka na povraćanje, temperatura, jeza. Onda sam se telefonski posvađao sa ženom. Ne zbog tetrapaka...
Nisam pomenuo, rođendan mi je danas. Ona insistira da održimo dogovor i povodom rođendana napravimo sjedeljku sa drugarima, a ja insistiram da umrem. Odmah. Majka me nazvala oko podne da mi čestita rođ i kaže da je najbolje da samo svratim da me vidi na kratko jer je vruće za ručak i kafu...Kad sam naišao posle posla, spavala je kao klada. Brat me nazvao jedno 3 puta, al da nešto dogovaramo, zaboravio je na rođus. Stari me nazvao sad iz neke kafane da me kritikuje što ga ne zovem čitav dan nigdje na pivu. Kad sam došao kući, bacio sam omanju peglu, žena rekla da su oni cvikeri koje smo skupa kupili neki dan ustvari njen rođendanski poklon, a kćer je kad sam se sagnuo da je poljubim rekla "tata smrdi fuj". Ostatak dana sam proveo dahćući na trosjedu sav zalijepljen znojčinom...
Tolko o jadanju za danas. Veče će izgleda ipak da izađe na dobro.
Čestitke, Nessse, živ ti nama biJo!! :)
Čestitke i Džonovanu :)
Шта бре ово свакоме данас рођендан?
srećek žvam roždendanija!
odvalio sam (nekako) vrata od frižidera kad sam aknuo kolenom (nekako). koleno je okej,boli, al okej, vrata sjebana, ujedno sam nadrk jer su iz pregrade na vratima pala poslednja 4 komada jaja, tako da sam osto bez večere, a zadnje pare sam dao na cigare.
manijače, ti bolje da nisi ni ustajao danas :)
Sad vidim, i Valdemaru rođos :) Čestitke i njemu
Srećan rođendan Nesiju. Džonovanu i nije bio osobito al još ima vremena da se operta bar malo.
Ubi ova vrućina i poslednji trzaji vrlo dosadne upale sinusa al kad sam pročitao ovo džonovanovo bi mi mnogo lakše, otprilike kao posle čitanja vikend crne hronike.
И сви се повређују јеботе. Морам да запишем да 29-ог јула не излазим искуће никако хехе.
Rođendani vam nisu dosadni i jadate se! Svašta, srećni su onda :)
Hvala, nesse, lepe želje i tebi. Inače, rođendan sam proslavio za vikend, tako da od zanimljivosti danas imam mamurluk, krađu bicikla, saobraćajku i par dragih osoba koje mi namerno nisu čestitale, zato što im više nisam drag:) Jeeeee.
Ali da ne kukam suviše? Ne, ovo je tema za kukanje, tako da eto...
Eto odgovora na sve što ti se dogodilo! Rođendani se nikada ne proslavljaju unapred. Kakav danak neiskustvu...
рођендан? њтф? ви сте данас бесни, личерали... л о л о
са срећом свима.
Џоноване брате, ко зна зашто је то добро. Важи и за Валда. Можда би данас подлетео бициклом под шлепер, скупљали би те усисивачем. Овако не може, немаш бициклу.
Несссе, ти си већ окачио на профил, видим :)
Eto ti, ko bi rekao... a meni baš govorili da nikad ne valja slaviti posle ( fazon pre, i na taj dan, ni po što posle...)
Ово Џонованово ме подсети на мој викенд...
У петак теча свратио до мене да ми нешто поправио, није поправио ништа али смо се убиили од алкохола.
У суботу дошао брат из Бг-а...и пили смо од 10 увече до 8 ујутру, завршили у неком бирцузу за који нисам ни знао да постоји, само курве и неки сумњивог морала..пичи синтисајзер а гости се додају микрофоном, мош мислит.
Е онда легнем у осам ујутру, душа на измаку, звони телефон у 10, теча зове "Је ли Младене, је л возиш тетку и мене у село, као што си обећао"
Ја му изгледа пијан у петак обећао а он то схватио озбиљно, јебига.
Онако мртвосан, довучем се до кола и кренем по њих...у том тренутку зове друг да пијемо кафу, а мени сине одлична идеја, да га поведем са мном у то село, да ми не буде досадно. И он крене.
Е ту сам се зајебао, испостави се да је тај мој друг из тог краја, ја нисам ни знао, водао ме од рођака до рођака, а ти пробај до одбијеш алкохол у селу..и тако опет до 10 увече, чак сам и испред неке задруге шибао зидарско. Једва сам довезао кола назад..
После сам спојио 18 сати сна, кева мислила да сам умро.
moro sam sad da se vratim sa pecanja zbog jebene kise i groma koji je udario u sumi preko puta :(
samo 4 ribice i to neke dve bedne babuske, bandar i neka nepoznata :(
ni za corbu nemam, ali spasile me oni tri stuke od prekjuce :D
Pa dobro majku mu jebem je l' u celoj Srbiji pala kiša samo kod mene nije u pičku lepu materinu? I evo ga i sunce jebeno, kakvo je to zahlađenje meteorolozi majke vam ga nabijem? Dva tri puta kao zagrmelo, bilo malo oblaka i to je to.
Ma bjež, tamo gde je palo još gore, palo par kapi i sad udarilo da se isparava, potparismo se kao ovčine. Pokiso sam jutros oko pola osam, još se nisam osušio kako treba.