Moram nekom da se izjadam :((

  1. A ja se taman primio, fala dzerko sto mi otvori oci

  2. "strepim,dakle postojim" - drugim recima,tacno sam znala da ce biti ovakvih reakcija,da me mozda neko nece razumeti. A samo sam htela da kazem gde bih sada volela da budem,a gde sam u stvari . Jericho,tebi je ovo druga kuca,a ja sam absolute begginer,ne zameri mi,sta cu kad sam takva,vibriram na drugoj frekvenciji:)

  3. "To su opasne frekvencije!"

  4. Suviše jadno za njega...

  5. važno je da vibriraš. vibriram, dakle postojim!

  6. odlicno,sad imam kome da se izjadam! Evo,ja bih volela da imam sex sa nekim koga ja zelim,a ne sa nekim ko mene zeli...

  7. voćkice nije tebi lako, a?

  8. voćkice, znači nikad nisi imala seks sa nekim koga želiš? a što si onda davala ako nisi želela?

  9. e vi devojke mi nikad niste bile jasne kad se žalite za seks. Pa vi mož da ga imate bukvalno 50 puta dnevno sa 50 različitih likova, sve što je potrebno je da iole ličiš na nešto, i samo dođeš liku koji ti se sviđa ''dobar dan-dobar dan ; ja tebe želim-ok ja ću te onda jebati'' i to je sva nauka.

  10. ni meni to nije jasno??? zaštooo daješ?

  11. možda uopšte nije davala
    a, ono, njena si je, šta ste pa vi zapeli....

  12. jbg,ljudi se menjaju,to je valjda normalno...tada sam zelela,sad vise ne zelim.Dosao je neko nov,poseban,ulepsao mi par meseci,a onda otputovao,i ja ostadoh,ucveljena i tuzna,a kako bi rekao primitivan svet-nedojebana),hahaha:))

  13. Mislim da ću morati da se malo iskuliram od sajta, msm nije mi drago zato se jadam :P

  14. ostadoh,ucveljena i tuzna,a kako bi rekao primitivan svet-nedojebana)

    Duša me boli...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.