Prijava

Корлеоне Ае откључај ону тему за #1 леба ти :)

ja sam kompleksaš i bole me tuki

BURI...KOME BRE TI KOMPLEKSAS A?

branka kockicu za predsednika! kako ja volim tog čoveka...
mus, ja sam skontala šta je rajko hteo da kaže: nikada ne možemo zaisa čuti nečije mišljenje, već samo sopstvenu interpretaciju tog mišljenja...tako da kad kažeš da si nekoga saslušao i prihvatio njegovo mišljenje, to zapravo znači da si u njegovom mišljenju pronašao delić svog i sa tim se složio. na kraju si se zapravo složio sa svojim mišljenjem...

pokušao sam, da pročitam ovo napisano...našao sam se u mnogo čemu...kenjam, podjebavam, zajebavam, delim kurčeva mišljenja...možda sam iskompleksiran..možda...ne znam šta je to, iskompleksiran, ali možda jesam.....ja mislim da se zajebavam...odnosno znam da to što radim je zajebavanje i ništa više.....meni je realni život satkan od mase problema.... i odgovornosti...i ovde pobegnem od toga...

Iskreno, u neku ruku delim misljenje sa autorom Javio.
Kao svima, i meni i vama je verovatno zivot satkan od suvog sranja (meni bar jeste) i ovde zaista dodjem da se opustim i zajebavam. Neki od nas (moguce i ja) su malo preozbiljno svatili ovaj sajt. Moguce je da sve sajtove preozbiljno svataju. Meni su svi avatari vasi prepoznatljivi, i o nekim avatarima sam stekla odredjeno misljenje ali o osobama ne. To je verovatno zato sto vas ne poznajem i realno nemam zelju.
Nijedan ziv covek nije bez kompleksa tako da je sam naziv tebe "kompleksaci" totalno suvisan. Ja se borim sa bar 5 kompleksa.
Ali mislim da to zajebavanje, podjebavanje je samo jedan od nacina koji ljudi biraju da se opuste. Druga strana medalje jeste sto u tome nekad preteramo svi.
Da svi mislimo da smo prepametni i bogom dani-mislimo ali to je patologija svakog zivog coveka a ne samo nas koji ponekad blejimo na vuki.
p.s. Sto se tice teme koju je dzimi linkovao a koju sam ja otvorila. Tu moram da kazem samo jedno. Nije bila nikakva revolucija u pitanju. Meni je samo ruzno kad imamo ovolike nepotrebne podforume. Jer su mnogi premali da bi blejali sami.
Forum regionalno jeste sa moje tacke gledista suvisan (i idiotski) i to je moj stav. Ali nemam nista protiv otvaranja novih tema iako su idiotske mnoge od njih. Teme koje me ne zanimaju ne obilazim i tacka.

Ming, svaka dala! :)

pičke i anala...? :)

ja cu arcim minga :DDD
al pre toga mora spremim zeca u sosu od ruzmarina :))))

Dobro Jano, jesmo li se mi dogovorili da ne stavljaš naše slike na internet, a pogotovo ne na Vukajliju, a najpogotovije ne kao avatar na Vukajliji...? :)

al pre toga mora spremim zeca u sosu od ruzmarina :))))

dabogda ti preseo :P

Jovičiću, postajem tvoja obožavateljka od ovog trenutka. Svaka ti je zlatna.

Ipak (dosoljavam reda radi), kontinuitet na Vuki odražava i oscilacije koje svi imamo pa nam fali malkice tolerancije. Verujem da je svako do sada (ili će tek ubuduće) izvalio nešto na sajtu, pogubio nerve i odao se čukanju po tastaturi jer je povređen i sl.-to valja razumeti.
U našoj međusobnoj komunikaciji je zla namera uvek očigledna, ali, srećom, dobrih namera ima još sasvim dovoljno.

Nikada se nisam slagao sa iskompleksiranim ljudima, koliko god ja popustljiv bio. Uvek njihov ego postaje bitniji od celog sveta. Marš more!

Ja sam zesce iskompleksiran jer imam mali tuki i nikada necu biti prvi po popularnosti na Vukajliji, a prodao bih bulju da to mogu da promenim.

Ош да те излајкујем?
Око тукија већ не могу да ти помогнем...

Bas obrnuto.
Da me izlajkujes, tebe bi razmodovali i anulirali bilo koju glasacku nepravdu. A za tukija ima lek, vid'o sam na internjetu, no sam siroma' pa ne mogu da si priustim. Stoga mi se devojka i dalje oseca neispunjeno.

Jadni Che...skrpicemo se nekako da ti pomognemo...

Stoga mi se devojka i dalje oseca neispunjeno.

dobro je da je još uvijek s tobom...