Mr Moon

1. Управо тај тип.

2. Еј, престани да линкујеш ту дефиницију, обрисаћу је. :))
    Линкује се тај рад.

3. Znao sam da ces kad tad zloupotrebiti sluzbeni polozaj :)))

4. Ja 'ladno nisam ocenio tu definiciju. Ne znam kako, ali sad ni neću...

5. Možda zato što si naleteo na moje linkovanje Džimijevih definicija.

6. Nisam, definicija, šta?

7. modovi su bed blu bojsi!

8. Ahahahahahaha, 'bem vas blesave.
    Kako nemate milosti prema meni, 24h dežuram i brišem govnarije koje kačite, da ste mi živi i zdravi. Dok nisam došao na funkciju nisam ni bio svestan čega sve ima na sajtu.

Nensi, lutko moja, zgodnog avatara, čika MrMun ne navija ni za jedan klub i mišljenja je da profesionalni sport treba ukinuti iz brojnih razloga o kojima ne bi ovde da tupi. Onaj odgovor da modovi navijaju za Zvezdu je čista, 100 procentna šala. Što se mene tiče, sve navijačke postere bih pobrisao, zajedno sa onima u kojima se Tadić izvinjava, pominje se zemljotres, skrinšotovi Fejsbuka, broj 8, mačak Milisav i ostale nemaštovite tvorevine koje većina autora smatra smešnim, pa ih besomučno kači i guši zdravorazumsku manjinu. Što se tiče tog postera koji je obrisan, mislim ( nisam siguran, zaista ) da se radilo o posteru u posteru, od kojih takođe dobijam višestruke prelome mozga.
    Dakle, Nensi lutko moja, poenta je sledeća: čika MrMun podjednako prezire i Zvezdu i Partizan i brisanje tvog postera nikako nije bilo usmereno protiv tvoje cenjene persone.
    Haoever, ako još jednom budeš otvorila temu u kojoj se žališ na nešto ili na nekoga i time nam budeš pravila dodatni posao, ima tako da te banujem, da ćeš noćima da sanjaš kako u džungli bereš banane.
    Ljubim te :*

9. Која пичка. 'Ладно не навија за Звезду. Сад окрећем страну подршке. Враћајте јој постер! Ненси, волимо те! Але, Але...

10. Koji si ti frajer, Mrmune.

11. Муссс видим да ти се иде на службени пут, а?
    :))

12. Čekam ovde pola sata da dođe i napiše koju pametnu, ali isplatilo se, jes da su mi se kokice malo ohladile! Idemooo! :P :P

13. GROBARI 'ILJADU SEDAMDES'

14. E ne mogu u kuglu da gledam, pa da saznam da li si se salio ili ne. Da si obrisao onaj o Partizanu, kad sve vec tako brises, nista od ovoga ne bi bilo. A postavila sam link do tog postera.
    Nije bio poster u posteru.
    Napisah ti da sam htela privatnu poruku da posaljem, ali nije bilo moguce, pa sam bila primorana da otvaram temu i onda je sve ovo ispalo kao da sam napisala pred samoubistvo. Nije mi to bila namera.
    I da, na tom zgodnom avataru sam ja i ne ljubim te! :]

15. Свега овога не би било да је Мрмун отишао право у полицију.

16. mrmune, a što se ti njoj pravdaš? ... pussy whipped!!!!!!!!!!

i mojne bre diraš milisava breeeeeeeee! s'čuo?! ajd sad one sudove da opereš!

( ;)))))) :P)

17. To je zato što praviš poster za partizan a iz smedereva si, mun ne voli kad nema lokal patriotizma, da si napravila poster za fk smederevo, pa onaj naš nedovršen stadion, sve bi bilo ok, ovako jeeebiga :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.