Mr Moon

1. Ponašajte se kako vam kažu moderatori i sve će biti u redu.

И нико неће бити повређен.
    :)))

2. Mi smo iz Kruseeeevcaaaaa, iz grada vinjakaaaaaaaaaa

3. i obavezno pozdravi onoga ko ti je dao dozvolu da brises postere na osnovu subjektivnog dozivljaja...

kaizen, imaš pozdrave!

mrmune, jes video? razočarao si nensy... ubi se... tvoj život više nema smisla...

4. jel sretna ona sad? džimi obriso onaj poster.

5. J**i ga, nema toga što ja 'oću. :))

Ma smaraju navijački posteri, sportski uopšte. Koga zabole što je golman skočio kao veverica i napravio facu kao pudlica uz neki debilan komentar? Ma daj...

6. navijački smaraju, al sportski ne. ako ćemo tako peki, koga je briga šta je neka misica uradila ili neki političar.

7. Ma to je ok što ti kažeš, nego ovi sportski sa čudnim facama ne da su pase, nego...

8. A kave sad sve ovo veze ima sa Mr Moonom?

9. Gde je moj svemirski modulator ?

10. Ko je sad čiji dupli? Mrmun Nensin ili obrnuto? Zbunjen sam....

A što ne zaključate ovu temu već dopuštate majmunima k'o što sam ja da spemuju bezveze? Mis'im, stvaaaaarno.

Nensi, dušo, vratiću ti ja poster, niki problem...

11. Боље да се људи испуцају са спамовањем на оваквим темама, него да спамују озбиљне теме. :)

Ево, мени су у последњих сат и по руке биле у говнима, јер сам чистио говна која су се 5 година акумулирала испод лавабоа. Кад сам провалио да нешто тукне у купатилу, морао сам да размонтирам лавабо и имао сам шта да видим. Разне културе су ту поставиле себи насеобину. Просто фасцинантно.

Морао сам ово да поделим с вама, да олакшам себи патњу.

12. Sve dok ne zatraže svoja prava i ne istaknu parole - govna su bezopasna. Ili se piše bez opasna?

13. Spojeno.
    Dzimi, imas temu za olaksavanje patnje. Napisi nam sve o ciscenju govana, bilo ovde bilo kod kuce.

14. Mrmud je likčina.

Ali je Krcun ipak osnovo Zvezdu.

15. О чишћењу гована су људи писали књиге и књиге.
    У сваком случају, шта год радили, користите рукавице.

http://aphs.worldnomads.com/true-claims-stories/10404/glove.jpg

16. Опет неко калимерисање на видику.
    Е,враћам се одма,загоре ми паприкаш.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.