Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Мрмуне, за пар дана си се жалио више пута него већина људи за све време свог модерисања, које је углавном подужег трајања.
Као кад дете од десет година каже: "Сви ме нервирате више!!!"
Стеј кул.
mrmune....ne posustaj!!! brisi..
E, Stivene, obrisah ti poster malopre. Stej kul ;)
Učini mi se da si napisala: "...nije bilo močuge...", pa htedoh da kažem da je močuga tu i da se ništa ne sekiraš, al' sam posle video da ipak nije to u pitanju...
Elem, pošto smo razrešili dilemu, ja sam rad da temu zaključam, kako ne bi bilo daljeg palamuđenja.
Чрч, ево за тебе један локал-патриотски. :)
http://vukajlija.com/zabava/posteri/40442
Eto vidiš kako može :)
Hvala sunce :*
Ja sam bila na jednoj utakmici, i pobedili smo 3-1, i ja sam videla samo jedan gol!
Aha!!
:D
haha dobro je da si video na vreme inace bih ti posvetila novu temu kao modu perverznjaku.
Aj pod kljuc ;]