Mr Moon

1. Сви модератори на Вукајлији су уједно и добри аутори

Ovaj komentar je pobedio, rofl!

2. Ovaj komentar je pobedio, rofl!

Ош да кажеш да неко није?

3. Изгледа да мрмун неће више бити мод после оваквог ексцеса... Како га није само срамота да брише, па још постер, и то неки навијачки... Ајмо петиција да се укине мрмун!

4. Meni je Mrmun obecao proju, tako da ne potpisujem.

5. Džimi, hoće da kaže da ste plagijatorčine užegle. :)

Pitam se što li uvek stavim ovaj smajli, k'o da će nešto da promeni. Baš sam peder. :)

6. Јесу педерски ти смајлићи.

7. ШВЕДСКА ШВЕЂАНИМА!

СВИ ШВЕЂАНИ ОВОГ СВЕТА,УЈЕДИНИТЕ СЕ!

8. Ja bih to sve banovao.

9. Е стварно смарају ти навијачки постери јер су углавном глупави. А ликове што баце коментар са б92 би требало бановати без милости.

10. Ош да кажеш да неко није?

Valjda je ocigledno sta sam hteo reci?

11. Слатко је кад ти тако нешто кажеш, Јерицхо.

12. nije to ništa što jedan klistir ne bi mogao da sredi...

13. Ne kapiram ovo lemajino? Dzimi, ako vec imas ambiciju da se prepucavas, barem se malo potrudi, na corke ne odgovaram vatrom.

14. Шта је ово било:

Ovaj komentar je pobedio, rofl!

ако не ћорак?

15. Vidis, ako je to bio corak, zasto si onda imao potrebu da reagujes, i forsiras me da ponovim tvrdnju koja je bila vise nego jasna iz prvog komentara?

16. Can't we all just get along?

17. Разне културе су ту поставиле себи насеобину.

I ti si to uništio? Pravi si konkvistador.

18. Масакрирао сам их.

19. rajkox7
    Ako ti se ne sviđa - idi u Rusiju.
    Zašto svi hoće da promene nešto? Ponašajte se kako vam kažu moderatori i sve će biti u redu.

Reče gnjurac i zagnjuri duboko...

20. Moram da dodam da je Mrmun samoživ i pišao je u Džimijev lavabo. To je taj tip ljudi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.