U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hahahaha, koji je vama smor. Aaa, ne volite crni humor izgleda. :)
Jano bila bi odlican moderator
Ne. Crni humor je kad učenica iz med.škole da mom pokojnom ocu umesto limunade rakiju a ovaj šlogiran pa pojma nema šta pije. Ali ovo raditi juče i onda bahanilisati s banovima drugim ljudima ma hajde. I to ne traži sankcije?
Naravno da modovi ovo gledaju, ali ne smeju da se prijave. :) Sve mi vidimo. :D
Druže demone, što se udarate?
Tema za spam! Jeee!
Ovako, ja, po mom skromnom, peaceful, mišljenju kažem, da moderatore zbog ovog dela treba turiti na lomaču i tamo ih paliti na tihoj vatri sve dok se ne izvinu do naših nogu i ne izvine. Seljacima dozvoljeno gađanje jajima.
Ja i SMarko smo se naoružali. :)
leksi, pravda te ipak stigla :))
Da li se neko seća slične situacije sa Anne La Moon? Samo ja ni dan danas ne znam da li je i to bila zajebancija ili ne...
Može neko da mi kaže o čemu je reč? Ja se opijao sinoc pa ne znam. :)
To peki! Jajare je sevap gađati jajima!
Умр'о Black Whore.
Зајебанција рекао бих, улоговала се пар пута после тога.
Питај др Јанковића, мислим да је он отворио тему за ПВТове подршке, па испао наиван из најбоље намере.
Ево, ја сам управо прочитао све постове. И извињавам се само што нисам могао да дођем до интернета цело послеподне, до увече.
Занимљива је психолошка анализа целе ситуације:
1. Показало се колико људи у ствари мрзе модове и једва чекају да неко срање дође од мода, да би га смакли
2. Показало се да су сви гладни власти. Видим, расписасте нове изборе. :)))
3. Показало се да су неки људи који су Блекија мрзели из дна душе у стању да окрену став за 180% и одједном га заволели. Касно то мало. :)
Иначе. Нема смисла извињење у име свих модова, јер их 4-5 није уопште учествовало. Остали су учествовали било активно, било само на модфоруму.
Видим, Аурора се направила паметна, па ми је накачила прављење постера о џамији, а сви врло добро знају колики сам антинационалиста и колико сам људи тог дана бановао, јер су прозивали муслимане. То што постер (који иначе нисам ја направио) није избрисан одмах, искоришћено је на најбољи могучи начин - а то је да се смањи верска мржња бановањем људи који користе говор мржње.
Не личи ми на њега (Уроша) да прави овакве глупости, што за осталу двојицу које је Јана поменула не могу рећи.
Ја не знам ни ко си ти. :) Први пут те видим на сајту. А ти очигледно поседујеш неке информације о мени, чим причаш против мене.
dzimi bre skidaj tu crninu
Jest kao da gledam kako bi mi bilo lepo da sam mod! Nije stvar da ti bude lepo sto si mod, nego je stvar kako ces se nositi sa tim! Mislim da bih ja mogla da se nosim sa tim! Kao sto rekoh prosla sam sito i reseto!
CITATВидим, Аурора се направила паметна, па ми је накачила прављење постера о џамији, а сви врло добро знају колики сам антинационалиста и колико сам људи тог дана бановао, јер су прозивали муслимане.TACIT
Eto šta reći mali veseljače. Svi znaju, nisi ti napravio(ko ti je to i rekao) i tako to tako to tako to
Ma ne može to bez kabla, aa, ne može.
Jest kao da gledam kako bi mi bilo lepo da sam mod! Nije stvar da ti bude lepo sto si mod, nego je stvar kako ces se nositi sa tim! Mislim da bih ja mogla da se nosim sa tim! Kao sto rekoh prosla sam sito i reseto!
Ti bi da budeš mod, je l'? A ja pomislio stalo ti do Bleka...
Ovo samo pokazuje da još uvek ne znam citirati a ti bi nam mogao reći što ti je avatar u crnini?