U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja ipak mislim da je ovo dobar povod da se popije neka rakija, a ti Džimi, ja čuvo ladno pivo, celo burence!!! za tebe, a ti nisi došao kod mene na štand, i moro sam sam da ppijem!
Džimi, koja je poenta toga što ste uradili vas nekoliko? Šta ste, zapravo, hteli da dokažete?
Ahahah! :D
Čuj stalo, pa kad vidim kera na putu zgaženog, žao mi, kako mi ne bi bilo žao kad čujem nešto ovako.
Ko će meni da vrati izgubljene živce? Okružena sam sranjima i smrću i glupostima i dolazim na Vukajliju da se opustim i nasmejem i šta vidim? Stvarno je sramota to raditi ma koliko vama to bilo smešno. Meni je Black Hole omiljeni autor, što sam davno negde i napisala i rasplakala sam se kad sam pročitala onaj šugavi post. Ne mogu da shvatim šta je smešno. Možda neko može da mi objasni.
Daj bre ljudi, šta ste se napržili toliko jbt, niko nije mrtav, svi živi zdravi, ajd iskulirajte se malo. Šta koji kurac penite više i tražite glave? To je garant sam Blek smislio da nas ujebe u mozak... Ali bolja bi bila fora da ste izdržali još malo da nas ložite na tihoj vatri.
A ja se ponadao da će budu sitni kolači i velike daće...
A zasto svi hocete u moderatore? Kolka je plata?
Ja sam danas bio na ručku u menzi i uzeo sam i večeru, i bilo fino.
Мир мир нико није крив, њима по прст дисечемо лепо за овај зијан, нама леба и игара и сви срећни.
E Čedo kakva je sad hrana u menzi?
То се зове лешинарење већ.
Да видимо какво је стање свести на Вукајлији? Неки су реаговали како ваља. Нажалост, већина је једва дочекала да натакне модераторе на нож. Као што видимо, неки су почели да воде кампању зарад сопствене користи.
Био сам у среду! Око 2-3. Није те било ни на великом штанду, ни на мањем. Ни Муертеа. А тражио сам баш. У недељу не стигох од обавеза.
Kao prvo, ja za tebe nisam Čedo, imaš nik moj. Ja tebe ne znam u RL, i ne znam čiji si ti dupli. I hrana je gotivna skroz.
DUB ja sam Darko, upoznao si me u porti, Mirin decko. I nisam dupli.
Jebiga, verovatno smo bili na ručku u to vreme. Nem veze, počinjem sa poslom u Leskovcu za istu firmu. Videćemo se nekad.
Dube, nagrdi čo'eka sram te bilo, a dobar momak :p
to je vec luli rekla al mene zanima kome je palo na pamet ne zato sto mislim da je ovo bolesno mada je moras priznati malo neukusno vec sto sam ja bio ubećen da modovi nemaju smisla za crni humor
TATIC ffs!
Ti "neki" su naravno oni koji su se složili s tvojim izopačenim humorom. A nije mi jasno ko si ti da pričaš recimo o mom(na primer) motivu kritikovanja? Jeste, ja imam nešto protiv moderatorskog tima, zapravo imam vudu lutkice s vašim likovima i bockam ih redovno pred spavanje. Uz to čak i onanišem. To je razlog, da.
Činjenica je da ste zasrali kako god okreneš, ne brani se napadom već istrpi kritiku kad si znao da sviraš kurcu.
Да видимо какво је стање свести на Вукајлији? Неки су реаговали како ваља. Нажалост, већина је једва дочекала да натакне модераторе на нож. Као што видимо, неки су почели да воде кампању зарад сопствене користи.
Šta sad? Moderatori su preuzeli ulogu psihologa, a autori su laboratorijski zamorčići?