Tko želi biti moderator?

1. I Žika Obretković obavezno.

2. Uuu Žika da dodje svakih 200 dindži od ktitora d'uzme za poljoprivredu :)

3. Нови додатак мод тиму:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs389.snc4/45232_1464201856545_1578464695_1102708_2210879_n.jpg

НААПРЕД РАД, ЈУНАЈТЕД ФОРС!

4. I moj glas ide golupčićima.

Eeee, a imam li ja sad pravo da ponudim oral moderatorima? Vidim, svi ispizdeli na njih a ja sam ipak najviše oštećen.

P.S. Imam lep i negovan kurčić.

5. Jebi ga, Tulume, sad si se sjeb'o... Znaš da mi moderatori negujemo kult močuge i da kurčiće ne priznajemo :)))))))

6. ovaj... ja imam jedno pitanje: biti mod znaci biti u obavezi da nesto radis? jel tako? e sad, zasto bi, pobogu, neko zeleo da ima obavezu da radi nesto za sta nije placen? to mi nikako ne ide u vugla...

7. ovaj... ja imam jedno pitanje: biti mod znaci biti u obavezi da nesto radis? jel tako? e sad, zasto bi, pobogu, neko zeleo da ima obavezu da radi nesto za sta nije placen? to mi nikako ne ide u vugla...

Ja se to isto pitam već dve i po godine. Jedino ako imaju neke sponzorske ugovore pa im je čisto lice, čisto telo kao papir.

Mrmude, rek'o bih ti svašta ali sam dobio zabranu za samoreklamiranje. :))

8. Ја бих да постанем мод да сахраним неког... јел жемо?

9. ovaj... ja imam jedno pitanje: biti mod znaci biti u obavezi da nesto radis? jel tako? e sad, zasto bi, pobogu, neko zeleo da ima obavezu da radi nesto za sta nije placen? to mi nikako ne ide u vugla...

jebi ga tripuju da imaju moć, ovo ono... mogu srat' a da ne popiju ban...

10. Nemo' da zajebavate. Dzaba rade?

11. Sad rade za dzabe jer kes od ktitor naloga ide blek holovoj porodici
    sta mislis zasto dzimi i danas nosi crninu voli covek pare pa je u zalosti

12. Dule nemo' da zajebavas, ozbiljno pitam.

13. i dalje ne razumem... POSAO modova je to, to i to... znaci POSAO. a nisu placeni. a ako ne rade POSAO bice razmodovani. a ako rade bice... sta? nagradjeni? unapredjeni? ne razumem. msm, cak i ako je ovo vrsta "volonterskog" posla, opet - kakvu satisfakciju imaju? msm, da voloniram u unicef-u ili crvenom krstu ili nekom prihvatilistu za nezbrinutu decu - tu kontam satisfakciju... ili da volontiram u nekoj velikoj firmi pa postoji mogucnost da naucim neki konkretan posao, ili da me zaposle ili da mi daju dobre reference da bih se negde drugde lakse zaposlila... i to bih kontala, ali sta dobijaju nasi modovi - volonteri? koliko vidim dobijaju samo glavobolju kada nalete na neke usijane glave... ne razumem...

14. Mislim da kapiram. Razmisljanje ide ovako: ja sam na Vuki ceo dan i to za badava, a ovako cu bar da mudem mod opet za badava, isto mi se vata.

15. pa ne vata se isto. kao autor si jer zelis, kao mod si jer MORAS... imas OBAVEZU....

edit: znaci kao autor radis sta oces, a kao mod moras da tamo nesto cesljas, brises, ispravljas, banujes, cimas se....

16. ali lemajo opet ti se isto vata, ceo dan mislim

salim se pa ima valjda neki raspored, pa kokteli, prijemi, balovi, bahanalije

eee, zna virtual, proso on sve te faze

17. Kad si moderator onda se na tebe nalože sve žemske.
    I jebeš KURCEM U PIČKU!

18. dobro gamby ne otkrivaj bas sve detalje, posle zalis na navalicu

19. pa lepo je sve to, ali i dalje ne vidim koliko se isplati....

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.