Tko želi biti moderator?

1. Зашто је тема у "све везано за вукајлију"?
    Сигурно се неком свидео мој план рада.......

2. Nisam čitao da li je ovo zez ili ne, bole me oči i strpljenje trenutno.

Aj' kontam da nije, pa eto, ja se prijavljujem.

Nemam predrasuda, razuman sam, znam kojekakve djavole što se tiče svega, od kompova, preko muzike, sporta, društva i svega čega, pa mogu da budem koristan. Vrlo često sam pred kompom, kao i ovde, naravno. Eto, da ne serem previše, sad će neko da me pljune garant, haha.

Eto, mini si-vi.

3. Ja samo da kažem još jednom da neću da budem moderator.
    Moderatori ne jedu kupus od sarme, a ja to ne bih mogao sebi da oprostim.

4. Jedemo! Ko te je slagao?

5. Pa ti si gori od mene, ja se javljam na oglas da nisam tu zbog oglasa, a ti si već zaposlen na tom radnom mjestu.
    Moderatori se ne znaju sankati, oni samo vuku sanke uz brdo.

6. Postao bih moderator radi banovanja nekih moderatora bar na 24 časa. Imam iskustva u pristojnom vredjanju a da ne popijem ban, smatram da sam dovoljno čak i previše doprineo sajtu pišući gluposti i praveći sjajne postere oprane pervolom i očišćene od sajtova. Naglasio bih da je moja duhovitost na zavidnom nivou i da sam bar za nijansu bolji od nekih (ne bih da ih spominjem, zbuniću se) članova. Posteri, posteri i samo posteri, to mi je specijalnost. Defke čitam samo kada nemam inspiraciju. Nadam se da ćete mi izaći u susret ali pare nedam.
    Edit: E da, smajli.

7. Jel istina da moderatori čine čuda čak i u hladnoj vodi?

8. вуче одо да ти дам неки плус на те постере или шта правиш већ...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.