Prijava

pa kako bre decku u krevet da legnes a "mirises na juce"!

Joj udri grome i onesposobi mi internet da ne čitam ovo.

Pa jesam ja rekla da se ne kupam?O gospode Bože. Kažem da to ginekolog savetuje-mlaku, čistu vodu. Inače, sapuni i mirisne kupke i ostali detrdženti za telo koji mirišu na vanile, med, aloe vere,kokose i ostala božanstvena govna imaju drugačiju ph vrednost od one koja odgovara vagini, i izazivaju kandidijazu To je gljivična infekcija, koju kad imaš, ne moš da se jebeš.
Pa pitam ja tebe, jel bolje umesto tih parfimisanih sranja korsititi neki medicinski testiran proizvod bez boje i mirisa, tipa Eucerin gel, pa imati zdravu pičku bez mirisa, ili špricati po njoj Armani Code, pa dobiti gljivice. Mnogo si mi površan, znaš.

:trihiljadeloololololololololololololololololololololololololova:

Pa i koka kola se reklamira pa nije zdrava.

Ali sve kul. Želim ti u novoj godini mnogo klitorisa sa mirisom lavande.

Кад је о хигијени реч, закључио сам из прочитаног да Џими има опсесивно-компулзивни поремећај. :)

http://vukajlija.com/forum/teme/16396?strana=7#post_758014 Потписујем ово.

Као свршени ученик медицинске школе добро сам упознат с микроорганизмима, начином на који долази до инфекције и вероватноћом да се то и догоди, тако да од оком невидљиве дружине не стрепим.

Да се бацим на одговоре:

1. Не.

2. Шансе нема да су руке чистије од гениталија, ма колико их гланцали, али ипак их ретко кад оперем пре. Након вршења нужде обавезно.

3. Пребришем једино када нешто проспем, тј. када има видљиве прљавштине. Чињеница да на њима обитавају милиони бактерија ми нису довољан разлог.

4. Размишљао сам о томе, али увек у тренутку отварања лименке, услед жеђи, заборавим.

5. Водом, и то само оно са јестивом кором.

6. Делим, упркос томе што се јако грозим туђе пљувачке.

7. За лице и тело на око 2 недеље, онај за руке нешто ређе.

8. Изувам се и ја, као и гости. Само у ургентним ситуацијама се улази с обућом.

9. Ако планирам да дуже од сат времена останем кући, да.

10. /

11. Углавном течни, практичнији је.

NMF, ti si onda jedan od retkih koji je završio medicinsku školu, a da ne preteruje sa higijenom... Ja znam mnoge devojke u domu koje studiraju medicinu i stalno nešto peru, ribaju, čiste, meni to deluje preterano, ali ako i one znaju to što ti znaš, što su onda toliko opsednute preteranom čistoćom?

Објашњење ћеш наћи овде: http://vukajlija.com/forum/teme/16396?strana=7#post_758014. Од тога не може боље.

Разлог опседнутости твојих познаница је вероватно непотпун прилив информација до мозга и лоше тумачење истих. Као када бих ја теби рекао: "Ако будеш прелазила улицу, може да се деси да те прегазе кола" и ти то прихватиш без поговора и до краја живота не пређеш на супротну страну.

Da, razumem ja to, znam da je preterivanje, ali verovatno što više znaju o tome gde sve i kakvih bakterija ima i sl, više strepe od istih, da tako kažem...

ne procitah cijelu temu- mrzi me a i nisam u stanju.

svejedno higijena je tako overrated! jebeno lickanje i kupanje posle svake sitnice. kad osjetim da smrdim sam sebi istusiram se, operem ruke posle kenjanja, i operem zube kad mi padne na pamet, i naravno operem tuki redovno, kad mi noge smrde da me sramota da udjem u tudju kucu operem i njih i to je to. pranje ruku i svega ostalog posle svakog kontakta s bilo cim je pretjerivanje.

JEBITE SE MANEKENIIII!!!!

Idi bre, sedplas, ja te ne bih ni tudjom k dodirnula.

Јесте да је он мало претерао, али зар мислиш да су људи око тебе чистији и више пажње посвећују личној хигијени? :)

Само да разграничимо: једно је вођење бриге о личној хигијени само зарад чистоће, а друго да не би дошло до какве инфекције. Доста је повезано, али није исто.

:D
ja sam fino rekao, jebote, perete voce detardzentom, trosite rolnu toalet papira na ciscenje WC solje prije kenjanja (wc solje u svojoj kuci!!!) pa posle svakog kenjaja oprete bulju i cijeli wc dezinfikujete domestosom. imate poseban sapun za desnu, lijevu ruku, desnu, lijevu nogu, za tuki, za bulju, za grudi, za ledja itd itd, ista stvar sa peskirima. i ne znam jos kakve sam nebuloze cuo jos odje.

jel cu da umrem ako pojedem jabuku sa livade? jel cu da umrem ako po povratku sa faksa ne operem ruke?? jel cu da umrem ako se ne kupam svaki dan?? (da se razumijemo, ljeti se kupam svaki dan :D ) jel cu da umrem ako popijem pivo posle ortaka?? jel cu da umrem ako u zurbi uletim u wc i sjednem odma na solju bez ciscenja iste domestosom?? ja sam jos uvjek ziv i zdrav (da kucnem u drvo) isao sam kod doktora 2 puta zbog ujeda pcele i hvala Bogu nikad vise (zubar se ne vazi). naravno da necu da se iskenjam i da ocistim bulju rukom i odma odem da jedem, ili tako neke ekstremne stvari ali naravno da necu da radim sve sto vi radite.
vi ne shvatate jednu sitnicu, koliko god da se trudite, necete da izbjegnete neke bacile, bakterije i sta ja znam sta jos.

То, царе!

Јављајте се сад, лицимури, нема лепше прилике! :)

@sedplas, potpisujem. Uostalom, kako jačati imuni sistem kad si stalno pod staklenim zvonom?

Okej je briga o higijeni, ali ovoliko preterivati je gej. :)

Ne, ozbiljno. Jebote. Prati voće deterdžentom i dezinfikovati alkoholom?:)
Ja posle dezinfikujem stomak alkoholom, tako da mi je to bespotrebno. LJOLJ

sherman
potpisujem. Uostalom, kako jačati imuni sistem kad si stalno pod staklenim zvonom?

imam osjecaj da neki ljudi odavde zive umotani u foliju ili u nekim ogromnim loptama izolovani od ostatka svijeta, samo sa flasom medicinskog alkohola unutra kojim ciste svoju loptu jer jebiga bakterije su svuda!!

http://pantomimestudios.com/WebCHM/Bubble%20Photo.jpg

gamby
Ja posle dezinfikujem stomak alkoholom

e to vec ima smisla :)

E ovako. Perem ruke posle nužde, pre jela i kada se vratim iz grada (posla), presvučem farmerke kada se vratim iz grada (posla), umivam se svako jutro, tuširam se redovno (četiri-pet puta nedeljno) ređe zimi jer nemam grejanje u kupatilu a tamo je do -5 stepeni. Perem zube jedino kada me žena natera jer sam suviše lenj da se sam setim. Izujem se ispred vrata. Limenke obrišem vlažnom maramicom i osušim suvom.
Žena praktikuje pranje voća i povrća, dezinfikovanje predmeta, ne sedenje golim butinama na sedišta gradskog i ostalo gorenavedno i svako veče i jutro pere zube. Ne šminka se često (samo u specijalnim prilikama) tako da ne deli šminku ni sa kim. Isti sapun koristimo. Žena i ja imamo po gel za tuširanje koji praktikujemo samo za to.

HIGIJENA JE ZA PIČKICE!

JA SMRDIM!