Највеће испале при мувању

  1. сплетом чудних околности мој буразер, ја и још неко друштво само се нашли у Сарајеву на концерту Забрањеног Пушења. било ту буљук пичака свих вероисповести и националних припадности, сто поред нас биле неке пичке, за које смо касније сазнали да су ријечке пичке, и цело вече се једна меркала са мојим буразером (остале су се меркале са мном али ја сам чоек заузет). дошо мој батица до ње, частио са пар пића, била ту нека ко си шта си спика лево десно, и кад је ситуација тако налагала крено он да јој шукне језичину (све уз лепе и романтичне форе) и налети на неодобравање уз фразу "ЈА НИКАД ЈЕ БИХ БИЛА СА СРБИНОМ". упишо сам се од смеха те вечери :)

  2. и цело вече се једна меркала са мојим буразером (остале су се меркале са мном али ја сам чоек заузет)

    Jebote koja patišpanjčina, u jednoj rečenici su uspeo da uguraš da si baja, PLUS da imaš ribu već.

  3. Jebote koja patišpanjčina, u jednoj rečenici su uspeo da uguraš da si baja, PLUS da imaš ribu već.

    hahahaha,a,realno,tako zvuči.

  4. Jebote koja patišpanjčina, u jednoj rečenici su uspeo da uguraš da si baja, PLUS da imaš ribu već.

    јашта.

  5. Једно вече скупило се моје друштво у центру града и прво смо хтели да седнемо негде у парку и да пијемо, међутим, ми седнемо на клупе на градском тргу. Уместо да узмемо пиво, ми куписмо неки сок од зове, неке грицкалице, а ја какав ме Бог дао блесавог, купио још и крем-бананице "да се засладимо". Седимо ми тамо, љуштимо чипс и заливамо га са зовом :)))))) кад прођоше два-три једва пунолетна девојчурка. Једна мала је била у неком ултра уском шортсићу. Ја забалавио у њено дупе као да ми је 15 година. Наравно не само ја већ цело друштво. Она то примети, па поче да шета стално поред нас, тако 2-3 пута. Пролази она тако са другарицама и нешто се смејуљи онако безобразно.

    И не знам шта ми би, јер не кометаришем гласно девојке само сам гласно рекао: "Јаој, шта бих ти радио?" 'Ајде што почеше људи око мене да се окрећу, него ови моји пајташи наставише.

    Један од њих држао је крем бананицу поче да виче: "Ћао-ћао! Ово је бананица, а ти си?"

    Други за њим: "Ћао! ово је "Свит", а и ти си!"

    Трећи: "Ууу, брате, каква је добра!"

    А четврти: "Вриштала би к'о да жени брата!"

    И опет ће овај други: "Ја на бољу пичку нисам дркао!"

    И ту смо смо почели да се кидамо од смеха, а за нама и остали који су пролазили поред нас. Видели људи, будале се смеју као ненормални на сред трга па и њима смешно. Оне девојке наравно више нису пролазиле поред нас.

  6. Nisam imao ni jednu ispalu do sada ili se ne secam. Slabije prilazim, pa sam dosta toga izbegao. Al evo jedna zanimljiva prica.
    Izasli mi i cirkamo pivo. Popijem ja par komada i sad moram u wc. Jednom kad krenes to je gotovo. Odem ti ja tako jos par puta u wc kad tamo neke devojke. Dve ribe usle da pisaju, a dve ili tri, čini mi se, ostale u hodniku. Kaze ova jedna tamo, lepa onako, zgodna, ko ce da me poljubi? A posto sam ja tamo bio jedini muskarac kazem da hocu ja i poljubim je. U tom trenutku dok smo se ljubili ulazi moja tadasnja devojka, tj. mislila je da mi je devojka, nije skontala da je bila riba samo na noc. Onda mozete da zamislite sta se desilo. Havarija u wc-u. lololol

  7. Smekao se ja sa ribom i jednom prilikom dodje do kontakta i nakon sto se predstavi prvo sto mi kaze: visoka sam 180 cm. Ja ubedjen da na finjaka htela da mi kaze "gde me nadje midzitu". Imam 178 cm i stvarno nemam neki kompleks ali udarilo na ego, pogotovo sto mi se bas svidjala. Prica ona tako, ja je ne cujem razmisljam o onome sto je rekla, osecam kako mi usi bride... Ukljucim se na trenutak i skontam kako kaze da se ugojila, kao lici na svinju i ja onako u afektu: ma meni zoofilu ne smeta. Pogleda me, rece nesto tipa fuj i ode.

    Vidjam je i sad ali joj se ne javljam a ni ona meni.

  8. На некој журци, ја већ припит, видим неку фину, стоји у кругу са својим пајташицама. Ја кренем ка њој, пружам руку, нисам ни Ћ рекао, кад мене њена другарица удари по руци. Ја тотално збуњен гледам и не разумем ништа. Она се намршти и каже ми: "Она има дечка". Ја сад хоћу да јој споменем цело женско стабло, али ја се исконтролишем. Окренем се ка тој финој, кренем да јој кажем нешто, кад мене ова опет удари по руци. "Она је заузета. МАРШ!" Ја већ кренуо да је културно одјебем, кад она се опет продере: "МАРШ!" Ја онда погледам ту цуру, погледам другарицу, погледам опет цуру, па опет другарицу, заблокирам 5 секунди, прекрстим се и одем.

  9. Ahahhahaha...ha mogu da zamislim. Čibe, momak, zauzeta, iš...!
    Trebo si da je razvališ u lobanju i kažeš aj marš!

  10. Da si njoj rekao: pa ti nisi zauzeta , tvoja bi bila sigurno !!!!!! 100% trazila je kurca suptilno, znam takve picke!! Nemoj nju jebi mene plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!1

  11. Те такве другарице треба побити. Јебем им семе и племе! Мени и другарима се то неретко дешава, само нису овако безобразне али опет су дебилуше, замислите ситуацију да нека риба прилази вашем ортаку а ви је опалите по руци и кажете да је заузет?! Шта који курац? Зашто то раде кучке љубоморне, очи им повадим?

  12. Оправдања за такав дебилизам нема, али нешто слично сам имао прилике да видим (доста мање безобразно, додуше). Фора је била да је брат од ''кучке која лупа по руци'' момак '' кучке која је заузета'', па се ова тако ''штићенички'' лоло понела, у фазону ''мрш, то мој брат само сме да јебе''.
    Мајку му, зар не постоји цивилизованији начин да се одјебе неко?!

  13. Ђанфранко роде, па требало је да кажеш да не морају да се свађају, да мож' да поднесеш обе, наравно уз шеретски осмех и коментар "ко се бије тај се воли". Дале би ти пичке и направиле сендвич гратис.

  14. Evo jedna ispala

    Skladište u kojem sam radio nije imalo dovoljno prostora u krugu pa smo kamione morali da istovaramo na ulici, ali i nije neka prometna ulica niti ima nekog komšiluka pa da smetamo. Jedna riba je redovno prolazila biciklom - dnevno jedno sedam puta. Nako, fina u faci, sise ko tangovke, noge ko u centarhalfa iz ražanj lige - uglavnom ne bih joj dinara uzeo. Počeli mi da se suptilno gledamo kad se zadesimo negdje u gradu ili kad ona prođe kraj skladišta. Jednom istovaram ja kamion viljuškarom, ide ona biciklom, pogledi se sretoše, ja stade i gledam je onako s viljuškara, ona gleda u me sa bicikla i prolazi tako ispred mene i blenula. Kad je odgulila onim biciklom u paletu koju sam ranije bio spustio pošto mi nešto smetala sunce ti jebem kalajsano. Prosula se po asfaltu ko dvaes deka parizera. Koljena krvava, ona ljuta, ne moram da napominjem da od te ljubavi nije bilo ništa. Doduše, kasnije ju ovjerio moj kum, tako da je pravda zadovoljena.

  15. Nije da se hvalim ali retko kad sam dobio korpu, idem na sigurno.
    Najgora ispala mi je bila kad sam se smuvao sa devojkom karakterističnog osmeha.
    Ne znam kako i zašto mi se svidela jer nema veze sa mojim ukusom, ali stvarno. Otišao sam kod nje...kafa, sok, ljubljenje, vatanje i kad su trebale gaće da padnu, kaže ona meni:
    ''Nisam još spremna za te stvari, mislim, nisam nevina ali moraćeš da čekaš bar 5-6 meseci.''
    Gledao sam je začuđeno jedno par sekundi, ne mogu da verujem šta sam čuo kad ona opet:
    ''Jel' hoćeš ljubavi?''
    ''NE!''
    Ustao i otišao.
    Još ne mogu da dođem k' sebi.

  16. Da se upišem... A postovaću kad prelistam sve strane...

  17. крем-бананице "да се засладимо".

    Podseti me na brata i druga našeg...
    Krenula njih dvojica BMW-om u Novi Sad, gde mi brat studira, i završili šta već treba, i vraćaju se, i brat moj naravno ponudi se da povezu najbolju ribu, da ne ide peške, i te fore. On se već družio sa njom, i upoznaje je sa tim ortakom, i sve ok... A taj ortak oduvek malo pglu kad su u pitanju ribe... Voze se i on odjednom, mogli smo da stanemo do prodavnice, kupimo nešto, da se zasladiiimoooo... Moj brat ga pogleda (pogledom mu džigericu seče), ona u neverici, ne da nije htela da se smuva sa njim nego ni da ga pogleda... Dan danas kad neko pomene slatkiše mučenik krene da dobija sledovanje na svoj račun...

    A ima i isti taj lik bio u gradu, i išao Mečkom (ne lažem ima i mečku i BMW ali mu ne vredi ništa), a ćale ga čekao kući, morao na put da ide Mečkom, jbg dizel, jeftinije... I nahvata on neku ribu, smuva je, dolaze kod njega, on se parkira, kad izleće ćale iz kuće... Otvara vrata, i viče, gde si L. koji kurac više kasnim na puuu, ovaj izvini dobro veče... vamo tamo..i nekako sve prođe ok. I odradi on posao, kad ujutru, u sobu mu ulazi sestra, hoće da usisava, on budan ležao, i vidiš ga kako maše rukom (pokazuje joj da beži iz sobe), a u tom trenutku se budi likuša i iz sve snage: Buahahahaahahaa...krene da se cepa od smeha. Mislim da mu se i dan danas javi taj smeh u glavi...

  18. Углавном нисам често био испаљиван, јер углавном чекам праву прилику, али ова сад од летос ми је била најјача испала... Био са ортацима на мору и отишли у неки локални клуб, и видим ја неко друштванце риба и мени се свиди једна, али док сам ја скупио муда, неки лик већ пришао, и тако ја останем да блејим са ортацима, кад један ортак почне да прича о некој ту небитној... Гледај каква је, ко ће да јој приђе, прелепа је бла бла... И стварно била прелепа девојка, и ја нарвно, кажем му држи пиво и одем до ње. И ту лепо почне прича све, ја реч она реч :), дам јој који комплимент она се захвали бла бла... Али све време док причамо, она једва да ме гледа у очи, све некако стидљиво, каже реченицу и окрене се ка свом друштву тамо. Ја јој кажем као ако те смарам реци, није проблем (у фазону идем да ватам нешто друго), и она као ма не, и ту јој приђе другарица и зове је да иду заједно до вца, и ова одбије, ја се ту одушевим, и ту се настави прича, али опет она једва да ме гледа (нисам толико ружан мајку му јебем), и ја рекох дај да јој дам мало простора, да одскакућем ја негде па ћу да се вратим да пробам опет. И одем ја мало да се искулирам, и вратим се после 5, 10 минута и опет јој приђем и кренем нешто да јој кењам опет, и она ми каже, е извини стварно морам да идем, ја јој кажем ок, ништа видимо се и одем до ортака, окренем се, она блеји са другарицама метар даље од места на којем је била :).

  19. auuu, bedak...nekad mi stvarno nisu jasne ove ženske...kaži lepo smaraš me, ružan si ili slično a ne da ispadnem budala pred svima...posle im je kriv đavo kad naiđu na nekog marmuna :) e, što to volim kad im se desi :):):)

  20. NEMA ISPALE KOD MENE IDEM SAMO NA SIGURICU

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.