Prijava

Moderatori mu isekli deo gde kaze da joj je ispala sisa dok ju je muvao, a posto je ta riba imala najvece sise u gradu, time je to najveca ispala pri muvanju.

Nisam siguran da je najveca al ajde... Ima od toga jedno 15 godina, ja taman zavrsio srednju, kresnuo par starijih riba i istripovao da sam uberjebac. Budala... Elem, bio neki after party u 4sobe, lokal koji je u to vreme bio jako popularan,poznati, pevaljke, glumci, vrh ribe. Ja onako blago janpi kezim se svakoj koja je sama i u neko doba provalim da me snima ni manje ni vise nego Anica Dobra! Jebote jos mi i nazdravlja! Neverica. Normalno kakav sam debil bio odmah sam potrcao da porucim pikolo moete za nju i drugarice,pridjem njenom stolu i odvalim: Nisam imao predstavu da uzivo izgledas duplo bolje! A ona ce meni da nisam jedini u lokalu i da je nazdravljala drustvu koje je sedelo za stolom iza mog. I sad ja ne bi bio ja da nisam terao i dalje, kenjo nesto u fazonu to nije razlog da ne popijemo pice. Epilog svega je da me obezbedjenje "zamolilo" da napustim lokal. A Anicu sam po drugi put "upoznao" pre par godina u Beogradskom dramskom, gotivna osoba.

gaidin tvoja je jedna od top 5 ispala koje sam čitao do sada na temi.
ali pošto je anica dobra u pitanju imaš bar dobru priču kasnije za unuke :)

Tako nekako zmaju. Samo sto ce do tada prica da pocinje a sad deda da vam isprica kako je jebo Anicu.

Davno je to bilo, kacam još bio solo hanter, u klubu nas 4-5 drugova, piči neki haus, mi se bacamo, pijemo, gledamo ženske i pored nas 2 ženske i lik, ova jedna pijana k'o guzica, ova druga ok. I ja gledam, šta ću, kako ću, upadnem liku. Đe si brate, šta ima, ove ženske, jesu ti cure, sestre, kaže nisu, napadaj slobodno. Ja skontam top, taman ova pijana, sigurica, taman ja da krenem kad ona pade pored stola, razvali se, ovaj je odvede kući, ostala ova druga, a dobra k'o grom, sve mi se smješka te ja upadni, ponudi je cigarom, naruči joj piće, đuskamo mi tu, malo se 'vatamo, zajebavamo se i kaže ona meni, idem do wc, neka tebe tu, doći ću. Čekam ja 5 minuta, 10 minuta, vidim kakva je situacija, uzeh ono njeno piće, dokrajčih ga i samo se vratih za naš sto. Sutradan je vidim na plaži, smije se ona, ja samo proš'o pored, šta ću, zajebala me, ne mogu ništa.

Sutradan je vidim na plaži, smije se ona, ja samo proš'o pored, šta ću, zajebala me, ne mogu ništa.

па ако је она каменита плажа ти узми камен па удри марву ил још боље ако је песак труни у очи и бежи да те не зајебе опет, опасан је то ум

gaidin
Tako nekako zmaju. Samo sto ce do tada prica da pocinje a sad deda da vam isprica kako je jebo Anicu.

hahah
a dobra je prica, jos jaca jer je Anica u pitanju.

Требао сам да се смувам са пичком, и сад седимо на игралишту и кулирамо. Она никад није имала дечка и као грозно јој да се љуби. Ја у фазону "доказаћу ти да није" и кренем да устајем да бих је пољубио. Док сам подизао своје дупе са 'ладног бетона, моја задњница испусти "ветар". Она се само онако благо насмеја, а ја умрем у себи. Браво ја. Иначе, након тога смо се поново видели, после неких месец дана и био сам са њом скоро годину дана, ах љубав.

моја задњница испусти "ветар".

u ovakim situacijama najbolje prosuti neki fol, nem pojma tipa: pu jebemti pasulj, ili se pocnes smejati... najbitnije je biti opusten
slucajni prdez je ustvari jedna veoma smesna stvar ako ne preterujes i rokas stalno, a ako je riba ok, nece ti zameriti vec ce prihvatiti foru i nasmejati se

хахаха ''звала ме код ње да учимо и ми стварно учили''

Једном приликом у Љубљани, стартовао једну добру и онако наслоњени на балкон од дискотеке, ухватим нежно за чланак леве руке и запазим тетоважу делфина...
Рекох јој: " Занимљиво, шта представља?" , а она ће:" Кажу да делфин доноси срећу бла бла... И онда јој ја идиот на то кажем: "Требала си да на другој да истетовираш лопту, да има шчим да се игра!"

лик ког знам је звао цуру на партију шаха код њега и смислио план да је смува. осто сува курца на крају

следећи пут исто звао цуру уверен да ће генијални план да проради једном, само смо ми увели измену тј предложили да се прво напију, што и јесу учинили, само је он претерао и завршио на хитној, на крају му се иста никад више јавила није

а један лик је после неколико година безуспешног трагања нашао неку јадницу која ће да му да и кад почели да врше посао њему пукне френулум.. звао после другара да га вози крвавог курца у ургентни, ударили неког циганина на семафору па овај и њега стрпао у кола и одвезо.. иначе замисли сцену када овај упада у стан а овај држи крвав пешкир доле а тамо седи полугола женска, сад шта човек да помисли но да му је ова одгризла лололо

Ja samo da bumpujem ovu temu, da je pogledam još koji put. Možda i doprinesem kad me ne mrzi.

Сетићу се после мојих. Али прво једна од другара.

Приђе он девојци, коју сви знамо.
- Ђеси. Ја се зовем Тако Итако. Како се ти зовеш?
- Тако Итако.
- Ош ми дати број телефона твог, да запишем, да имам, да и ја знам?
- Шта ће ти мој број телефона?
- Па ето ја би те позвао да изађемо. На пиће и тако.
- А кад би ме звао. Ја имам пуно обавеза.
- Па ево рецимо у суботу.
- А ја не излазим суботом.
Е сада, поуздано знам да није ни адвентиста, ни јеврејка. Али је зовемо Итако суботарка од тада. Па ко не излази суботом, то су глупости.

Тај исти другар. Мува неку рибу, коју је упознао као другарицу неке другарице, која личи на чивилук са две кесе живе рибе. Обе те рибе, и још једно шест комада су студирале содијологију на фолозофском и све смо их упознали. И чини ми се да су правиле ове експерименте над нама и проучавале нам понашање. Болесан облик живота. Елем, нисмо нешто били при парама тих година. И пошто су радиле старе предратне централе, ја сам био на истој, тој старој централи са локалним радијем. Имао сам предонст када они деле карте за биоскоп. Сваки пут, када уклјучим радио, ја могу у биоскоп. Е али нисам постизавао да идем на сваку пројекцију па сам делио другарима. И одведе он ту девојку на неки румунски ументнички филм, жанра наративна фантастика. И у пола представе, девојка хоће да иде на последњи аутобус за Каћ. И шта ће овај мој је испрати. Врати се у биоскоп. Остало још мало филма, па да види да ли има превода до краја. Толико је занимљив филм, да је била скоро празна сала када се вратио. Да сам ја писао превод, ја би урадио првих пола сата. И стиже му порука на телефон. "Каже лева нога, десној нози. Међу нама је свршено. Да ли си укапирао поруку?" Гледа овај мој, да ли то она хоће да је ја јебем или да одјебем.

Приђе он девојци, коју сви знамо.
- Ђеси. Ја се зовем Тако Итако. Како се ти зовеш?
- Тако Итако.

JEBEMTILJEB! jel samo meni cudno sto se zovu isto?!

Možda sam ovo pričao već.

Ortak za srBsku novu pre pitaj kurac kolko godina, upozna neku klinku. Stvarno bila brutalna riba mala, on joj uzeo broj i posle par dana se čuli i otišli na ćopetinu.
Sede tako, piju piće, smeše se, flertuju , dečija graja u pozadini, pirka vetrić- IDILA!
U jednom trenutku riba nešto smešno rekla, ovaj se nasmeje i ispadne mu slina. I to ne malo, nego se onako bolesno razvuče slina iz nosa.
Tvrdi da joj je kazao "izvini, ali posle ovoga zaista nema smisla da više blejimo zajedno", platio račun, ustao od stola i više je nikad nije okrenuo. Gospodin.

jel samo meni cudno sto se zovu isto?!

mozgić nestao u akciji lolo

. иначе замисли сцену када овај упада у стан а овај држи крвав пешкир доле а тамо седи полугола женска, сад шта човек да помисли но да му је ова одгризла лололо

LOL

Ja sad kad zabacim pogled u prošlos' nisam im'o nekih velikih ispala... Im'o sam običnih. Muvo sam se sa jednom ribom prije jače od mjesec, jedno par dana, ovo-ono, i taman trebali tih dana da se smuvamo, i ja sjebem ligamente onako profi. Štake 4 nedelje. Nije mi bilo ni do čega, a ne do pičke. Čuo sam se možda 2 puta sa njom. I meni bude bolje, i odem na tulum prije neku noć. Tamo vidim nju. Priđem joj ja, ovo ono, spika neka, situacija se top namjestila. Približe nam se face, ja krenem da je poljubim, ona se samo izmakne i kaže mi "Ima neko drugi". Onda je počela da priča kako ne zna šta da radi, da je rastrzana, bla bla, i kao ne može sad da se smuva sa mnom. Onda mi je dala onaj zagrljaj iz sažaljena, onaj najjadniji. Ja sam je potapšao po ramenu, okrenuo se i prepustio se ubijanju od alkoholnih produkata.

mozgić nestao u akciji lolo

kakav je ovo atak na moj mozak?