Prijava

Sreto, pa valjda je sa svakom ribom tako.

Па јесте, ал' Допија није свака. хехе

Skočkova priča me nasmijala do suza! :D

Hoćeš klinac u moj kokošinjac zavirivati, ne da se bula! :D

Elem, da i ja jednu pričicu bacim.

Upisao ja prvu godinu fakulteta i sad znate kako to ide, odmah ti poraste ugled kod cura, dečko u usponu, ovo ono. I izađem ja sa drugovima u jednu diskoteku u Gradačcu. Ulazimo nas trojica, odmah nas svi pozdravljaju (svi smo sa iste godine i iz istog grada), ono kao poželili nas, tamo vamo. A tu noć bile Go-Go plesačice u disku. I sad pijemo mi pivce, kako smo kasno došli, nismo imali stola, pa onako stojeći rokali. I nalio sam se ja već, taman da mi svaka cura dobra. Neke cure igraju odmah do nas, šize, a jedna bulji gore u plesačicu. Rekoh ja njoj: "Nemoj puno da gledaš, spast će ti obrve", a ona se puče smijat k'o neslana, šega joj. I okrenem se ja, plešem, pratim zvukove housea, kad neko mene zagrli s leđa. Okrenem se, kad ono ta ista. Zaplešem malo sa njom, tamo vamo, žvaka puče k'o bomba '93-e. Razmijenimo brojeve, kao čut ćemo se opet, pošto idemo dalje mi da pičimo, hoćemo u Srebrenik...

Ja se nisam sutradan ni javio, ona poslala poruku, pita šta ima, jesam li se naspavao, bla bla i dogovorimo mi da se nađemo u ponedjeljak ujutro na autobuskoj, pošto ja idem u Tuzlu na faks, a ona je 4 srednje bila. Ili 3, ne sjećam se. Dolazim ja s torbama, sjeban, nenaspavan, kontam sad će me ona malo razveseliti, žensko je to... Al' u kurcu. Jarane, malo je reći da je došla druga osoba. Znači, fakat važi ono kad se napiješ dobra, kad vidiš trijezan, bježiš na kilometar. Mislim, ja nisam Brad Pitt, ali ono... I još pri tome joj se vidi bala u nosu. Znači FUJ!!!

I ništa. Odjebaus odmah, lafo čut ćemo se, a nikad više ni traga ni glasa od mene...

"Joooj, Bosančeros, jesi šejtan, šta ću ja s tobom!"

ХАХАХАХАХА

I još pri tome joj se vidi bala u nosu.

па јеси се ту макар смиловао па јој ишчепркао хахахахха јаоо не могу да верујем шта читам

srednjoskolsko vreme, igrao brejkdens pa ribe izbalavile na sajmu obrazovanja i pouzimale mi broj pa podelile medjusobom i tako dogovorim se s nekom da odemo u setnju da se upoznamo...
cekam ja nju u centru NS-a a nesto taj dan iskvario u skoli stomak, stigne ona, a nije mi nesto bila al ajd bicu fin, jedan krug po keju i kuci... kad ko uzkurac drmne mene proliv i ja sve ajde sednemo na pice negde, bilo gde, frka jebiga a ona kao nece i ja sta cu trpim neko vreme, kad dodje onaj trenutak a ja kao, sedi ovde na klupu, dolazim oma i tu u neku cvecaru uletim viknem "VC gde je?" upute me, odradim svoje, izadjem, a ona jos ceka. Prospem ja tu pricu kako sam pojeo nesto pokvareno i otrovo se pa peglao a ona krece da me poljubi, aupicku materinu. E nes kolega, ja kao nemoj muka mi je i te fore i tu jos iskuliramo kulturnih 10ak minuta i ne vidimo se posle toga nikada.

Drugom prilikom, navatao ja neku cavulju isto iz Veternika i izadjemo napolje da se balavimo ispred kafane, kad etoti ga kum moj sedne do nas i kao u fazonu "ajd poljubi njega, pa mene, pa cemo se nas dvoica krnuti" i sad ona poljubi oboicu i kao ajde sad vas dva, kad cujes kuma "zajebo sam te", u svakom slucaju kasnije nije dala cke. jebiga

dobijene ispale ne mogu nesto da se prisetim, al videcu da razmislim pa piskaram opet

Hoćeš klinac u moj kokošinjac zavirivati, ne da se bula!

Da zna bula kak'a je slanina :D

Skočko i Čampi ko da pričaju o ukrštavanju karfiola i dobermana. :-D

Karfiola...
Hahahha

U Kurdovo vreme:

Nego, znaš da moj ćale poznaje Jovu Kapičića?

- Molim?! Lažeš me?

Upoznaću i tebe, ali, znaš... postoje određeni uslovi koje moraš ispuniti!

- Koji? Reci, sve ću učiniti!

Jbg, Leka zglajznuo pre mog rođenja. :-)

Editovao sam u još relevantniju ličnost. Setih da je Leka umro malo posle Tita, a nisi toliko mator, lolo!

Moj pokojni ćale je isto zglazjnuo povodom Brionskog plenuma, pa znam svašta nešto o tome. :-)
Posle se vratio.

Radio u jednom klubu neke tri godine, kružni duguljasti bar u sredini prostorije, nas četvorica unutra i svi svuda okolo. Upala neka grupa iz Zagreba, stala riba pred mene, baš dobra, vidim za turistički udarac baš raspoložena. Krenem priču, reko hvala što nam ulepšavate grad (stvarno, u životu nisam sreo lošu ribu iz Hrvatske), reč po reč, sve kako treba, padaju provokacije, vodim je kući na keca..

I krene neko da me čapa s ledja, jebem majku u sebi, okrenem se posle pola minuta - neka pijana stoka se obeznanila i hoće da dodje malo sebi, legao na šank i hoće pošto - poto da me dovuče, prevrće očima, hoće kolu. Nabijam na kurac i njega i kolu i kafanu, odem do frižidera, dam mu limenku, naplatimk, okrenem se - ove nema. Izlećem iz bara, traži je po gužvi, ispadnem napolje, nema je. Odlepio! Neki frajer garant ispratio šta se dešava, rekao dve prave reči i otišao da je naguzi. Vratim se u šank, gledam ovo govedo, najradije bih ga zadavio. A šta ćeš.

Jednom je bilo obostrano ispaljivanje. Dogovorim se s jednom curom da se nađemo kod supa u jagodini,kao prvi zvanični naš izlazak, ali pošto su tada mobilni telefoni koštali u proseku preko 200 DM nismo bili u stalnom kontaktu, već preko fiksnog. Ona čekala kod saveznog, a ja kod republičkog, na drugim krajevima grada, po cičoj zimi jebote. ja mislio ona mene ispalila, ona mislila ja nju. mnogo sam bio nadrkan na nju, a i ona na mene, dok se nismo objasnili sutradan da se nađemo kod SUDA, što je sigurno, sigurno.

Jel' okružnog ili opštinskog suda?

Kurde, kad se kaže SUD ovde kod mene, misli se isključivo na JEDNU specifičnu zgradu, tj opštinski, tako da tu nije bilo dileme:)

Pre par godina, drugar bio s nekom malom, blage veze nisam imao. U medjuvremenu navata neku drugu, ova saznala, ja opet nisam u toku šta se dogadja. On tad prvi put išao na brod da šljaka, dogovorimo se da izadjemo kolektivno, aj biće kod mene roštilj i pijanka pre izlaska, ovo ono. Dodje tries ljudi, došla i ta mala, besna ko ris, ja naravno i dalje jedini ne znam šta se dogadja, uglavnom na kraju smo otišli na neku seljanu i ta mala i ja se navatamo (ne sećam se kako), ona da mu utera, ja se nisam žalio :) Odvaljeni, na kraju smo pali na pod. Sutra su mi objasnili šta se u stvari izdogadjalo, iskoristila me profuknjača, sad smo svi dobri drugari :) Bilo mi baš glupo pošto nisam bio u toku u kakvom su oni fazonu, ali nije bilo ništa ozbiljno tako da se to nije puno ni pominjalo.

i to je po tebi ispala Melk? Tjaaaaaa...

nema tu ispale, bio si na dobitku :)