Transfer blama

1. И цитирам Рајдера, цео текст.

2. Odličan autor, težak smarač. Da se ponaša malo normalnije rado bih komunicirao sa njim, ovako ću da nastavim da ga pržim i zajebavam dok jedan od nas dvojice ne poludi.

3. Самхаин се најуврнутије понаша?

Pri čemu nisam mislio ništa u negativnom kontekstu, meni je i taj vid kreativnosti interesantan, čisto da skrenem temu sa konjče.
    A pod tim uvrnutim ponašanjem mislim na ovo: http://vukajlija.com/recnik/autori/12508/posters?order=time
    kao i kolekciju od desetak postera - medveda koje je juče objavio (na sve sam dao plus ne znam zašto su obrisani). I 10-ak rafalnih definicija u istom maniru.

4. Vau, preko tri strane o meni!

Idemo momci, još bar ovoliko. Dobio sam 7 pluseva od kad je otvorena ova tema! AJMO!

PS: Samo da vas podsjetim da sam najkvalitetniji autor na ovom sajtu.

5. Ne seri pazle, nema tri strane nema ni dve. :D

najuvrnutije se ponaša samhain, lik kao pušten iz ludnice.

Samhaina ne diraj, osvežijo sajt.

6. uskoro ce se ljudi jebati za plus,lajk i slicna nolajferisticka prihvatanja.

7. Ja kapiram da je u osnovi ovog prozivanja mene, to što sam izrazito kvalitetan autor a o čemu svjedoči činjenica da se modovi utrkuju ko će me prije odbanovati a autori mi šalju poruke u kojima žele da ih prihvatim kao svoje šegrte (vevjerovali ili ne ali to je istina).
    Čika Bolja ih je prije neki dan napušio metodom "jebanje familije" i niko nije otvorio temu za njegovo banovanje. Čak ni prijavu!
    Pitate se zašto? Zato što Čika Bolja ima samo 2 definicije i niko ne zna za tog lika ali pošto sam ja čuven po vrhunskom kvaltetu definicija (khm... khm...), ljudi se utrkuju ko će prije da me isproziva kako bi bio u centru pažnje.
    Štaviše, čak sam se i banovao kako bih im pokazao koliko me boli kurac, jer ja mogu bez ovog sajta ali sudeći po tome koliko se priča o meni, on ne može bez mene.

nema tri strane nema ni dve.

Marketing brate, moraš o tome da učiš ;)

8. Pazlija napravi dijete mojoj zeni, zelim da lici na tebe! Moze i cerku ako nemas vremena!

9. Znam ja šta je marketing brate, ali opet, nema tri jošuvek.

10. Pa vidiš Crveni, sad kad si ti odgovorio, polako se približavamo brojki od 3 strane.

EDIT: Dilane, to radim samo za par bliskih ljudi. Praštaj.

11. Pazl Pazl Pazl Pazl
    Evo, brate, da i ja doprinesem malo.

12. овај исти реме лептијебем

13. С ти луд, овај ни по чему не личи. Лол

14. xaxaxa, koja legija stranaca!

15. bokseri i bokserice :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.