Šta bre ne treba da ga vode, baš zato što je stoka nepismena treba da ide. Mnogo daju sebi za pravo učenici. Serem ti se u školstvo.
Do jaja je skola. Ima par klosarskih smerova, ali je generalno ok skola. Za 4 godine koliko sam ja isao, samo je jedan lik doneo pistolj u skolu da pokaze drugovima. Prvi razred bio, ukro od dede. I to je to sto se tice nekih ''sranja''.
Океј, верујем ти, али није ми јасно како лик може увек да буде на страни ученика. Пази молим те, спонтани глумци и представа која на неки начин провоцира... Који курац. А лик није ни гледао. Да њега неко пита, вероватно би било да је мамограф испровоцирао клинце, ипак су то наша деца.
I pozorista i predstave su generalno sranje. Ja bi to ukinuo.
До јаја, још један мајстор троловања.
Вукајлија форум, сач уау.
a?
Stoka nepismena se vaspitava u kući i školi ili bar trebala bi da se vaspitava u kući i školi a ne u pozorištu
Ama bre takvi su srednjoškolci, neiživljeni, već ste zaboravili te godine a nijedan od vas dvaespetu prebačio nije. Mene ta vijest nije transfer blama jer ja od omladine tog doba ne očekujem ništa bolje.
I moju generaciju su jednom isterali iz pozorista posto je neka prepicka bila u predstavi samo u gacama, i simulirala seks sa likom. Mi bili drugi razred i naravno zvizdali i dobacivali. Ona dosla na sred bine i rekla da prekida posto nece da glumi pred indijancima i otisla.
To nije bilo u novinama.
hahah koja pobeda, zamislio sam scenu, glumci se kao nesto trude a klinci ih troluju
''CRKNI POZORISNI GLUMCHE'' ''TI SI BUDALA''
До јаја, још један мајстор троловања.
Вукајлија форум, сач уау.
Ti još nisi shvatio da ne može biti sve po tvome?
+23123
Нисам схватио да је овај форум ипак слика и прилика данашњег друшта, без обзира на нешто другачију структуру људи.
Ти ваши бритки ставови не могу да буду ништа друго него очајно троловање или ускогрудост. Што је најгоре, вероватно је и једно и друго.
Овакве статистике.
Stevo, brate, mnogo se primaš kad se o umjetnosti govori ovdje.
Ja ću reći samo, treba da ih odvedu u pozorište. Al dal je Antigona pravi izbor za prvi suret sa poozorištem, jbg.
ahahaha
Ali đembeli na 1:25 HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA
Pa dal je mali realan...pazte i ostale stvari AHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
И то је тачно, не сећам се прво која је то представа била, али сећам се тог инцидента у вези ње. :(
Цветковић, Станић, слика, арт, "Арт"...није то за децу са села. Није ни Антигона за ове.