Prijava

Чек јел то Викрон? Личи на њега само се удебљао? (Додуше дуго времена је и прошло).

Vikron glavom i brkovima, udebljao se ahaha

A i Djovaka je neprijatno gledati uz komentatora koji svrsava.

nije trebao federerov menadzer ko god da je, da dozvoli da ga ovako ponizava rolex jbt. bas pocinju da seru po onome sto covek objektivno jeste uradio do sad.

u principu trenutno je i u svajcarskoj otprilike odnos prema federeru ko kad kod nas krenu da napinju sa djokovicem, pa ima mali broj sto svrsavaju bez razmisljanja, a vecina ipak reaguje na foru aj dosta ukurac, nema smisla vise.

pri cemu ovo sa federerom sad mislim da je iskljucivo komercijalna igra, da se izvuce kolko moze, jer i dalje ima ozbiljna sponzorstva.

hahahahahahahah nole nabija komplekse i preti sponzorstvima

"da li se veličina meri brojevima? možda. ali federer je ELEGANTAN."

https://i.ibb.co/1n7ZKDj/Zombo-Meme-12072021132953.jpg

nego ocekujte nesto slicno i sa djokovicem za jedno god dve. presaltace se pare i na njega pred kraj karijere, jer kolko god da je srbin i voli da jede govna, tolko ne verujem da ce iskociti neko nov na koga moze da se drka i ko ce da privlaci publiku, najboljij svih vremena itd, jer alternative su rusi, naturalizovani rusi, grk i jedan austrijanac.

ako bude napinjao, osvoji X turnira koja zactrao i onda naprasno zajebe, moze mu se odati titula "popisaj se po zapadu"

ako od naredne god sponzor nike, ocekujte da bude i miljenik zapada i goat publike i slicno.

kladim se na ovo drugo. mada ko bi ga znao, vidis ga da je sve vise srdjan sto stariji, sposoban da pisa u vetar i da ga boli kurac kako to izgleda sa strane :)

ne verujem celte, boli i njega kurac a i zapad boli kurac baš da sponzoriše srbina. nema šansi, uz trenutno političko stanje i stav prema srbima

ma lako se napravi prica. problem je ogromna marketinska rupa koja nastaje u tenisu nakon sto federer, i donekle nadal zajebu, i alternative koje imas da je popunis u vec 25+ igracima koji se smatraju za neke "mlade nade" ako resis da zaobilazis djokovica.

znaci bukvalno, ako odu ova dvojica, a djokovica rese da ne guraju, tenis ima da bude ko sad zenski, "koga boli kurac sta osvaja neki tamo iz sibira". to nikom zivom ne odgovara.

a to im svejedno sledi nakon sto se sva trojica penzionisu, jbt gledam atp listu, nema niko da prismrdi ovoj trojici, sve sto reko mlade nade a oni blizi 30toj nego 20toj.

jedino neki 19-godisnju janik iz italije izgleda da ce da iskoci, a i on, u njegovim godinama ova trojica vec igrali polufinala, finala.

sta ti je ljudska priroda jebote, osvoji toliko turnira, stekne slavu, ogromne pare i opet zavist i kompleksi kao da je gimnazijalka u teranju

Nego oce li pizditi narod na Djokovica ko na Jokica kad odjebe olimpijadu?

Slabo on igra na OI.

Boli ga kurac za OI.Ne trosi snagu.