Transfer blama

1. 100 Raskida, 100 Razloga, Nijedan Ne Znam,
    Ni Dan Danas, Jedna Je Ostala I To Je Mama ♥

Kobjasnijo.

2. Problem je što su šiptari bili isti nacisti ko švabe tako da slika baš i nije transfer...

3. Evo glasajte za vašeg omiljenog ratnog zločinca:
    http://rs.strana.mk/45985/1

Gde ideš Srbijo??

4. Pavle evo ja ću ti odgovoriti , svi idemo lepo u kurac !

5. Evo gde idemo
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=20&nav_category=206&nav_id=526581

Dok bolnice nemaju sapune, lekove, posteljine i ostale osnovne stvari (uredjaje necu ni da pominjem) oni se isprdjuju. Kao u Somaliji da otvore trzni centar od 50 miliona jevreja, a oni nemaju leba da jedu.

6. Триша
    Problem je što su šiptari bili isti nacisti ko švabe tako da slika baš i nije transfer...

Fašisti da, nacisti jok!

7. 9:32pm
    http://vukajlija.com/lolo/407129
    Нико не схвата
    а страшно сам духовит.

Šališ se?

Да
    х)

Kul

Јеси ти онај Стефан Костић, да, да јеси, и лепе су ти фотке.
    Е, ти волиш Хау Ај Мет Јор Мадр?

Svršavam na How I met your mother.

Ти си болесник
    фуј
    бежи од мене
    педофилу

Sisaj ga dijabolo

xD
    Сад ћу принт скрин и идеш код Каизена, добићеш бан трајни.
    Готово

I ja sam kreten kad prihvatam sve dileje koje mi pošalju zahtev. E nećeš ga majci.

8. Костићу децхко ко ти је дозволио да копираш нашу конверзацију??!!

9. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!
    Добар одјеб, мора се признати лололололо

10. Како је геј кад линкујеш своју дефиницију као одговор некоме. Гејгејгеј.

11. Како је геј кад линкујеш своју дефиницију као одговор некоме. Гејгејгеј.

O da.

12. Пеки д џем
    Како је геј кад линкујеш своју дефиницију као одговор некоме. Гејгејгеј.

Upravo sam krenuo to da kucam.

Koliko moraš da padneš nisko da u unakrsnom napušavanju linkuješ svoje definicije. Transfer.

13. Јебига имењаче, на геј се мора ударити са још горим гејом....
    Тако да геј сам, јебига, или пошто сам геј друга варијанта - јеби ме лолололололо

14. Koliko moraš da padneš nisko da u unakrsnom napušavanju linkuješ svoje definicije. Transfer.

Ал' пази, к'о да смо ми монголоиди па не знамо шта значи кад некоме кажеш да ти се скине с курца, и кад неком кажеш "ууууууууу".

Јебига имењаче, на геј се мора ударити са још горим гејом....

Не не не...

15. Ал' пази, к'о да смо ми монголоиди па не знамо шта значи кад некоме кажеш да ти се скине с курца, и кад неком кажеш "ууууууууу".

Ne, Peki, mi smo, u poređenju sa velikim Stefanom Kostićem, i kontraverznim L0L-om, najobičniji pičkopaćenički smrtnici. Pičke nismo videli k'o somalijska deca 'leba. Ili makar oni tako misle.

Јебига имењаче, на геј се мора ударити са још горим гејом....

'Tkud ti znaš da je lik gej? Nemoj sad i ti da pričaš.

16. Ал' пази, к'о да смо ми монголоиди па не знамо шта значи кад некоме кажеш да ти се скине с курца, и кад неком кажеш "ууууууууу".

Учио сам од најбољих

Не не не...

Јебига, нисам васпитаван у хришћанском духу окретања другог образа :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.