Transfer blama

1. Ovaj sa Skajpom....ajoj majko....Maja Marijana engleski....Usi mi krvare....

2. Gospode Bože, koja količina kotradiktornosti na samo dva klika.

3. a najjace sto ima plavu kosu i plave oci. e moj ti...

4. jozomafijozo

ja sam jednom prilkom lizao sladoled kad ono ...šok i nevjerica.....to nije bio sladoled nego nečija pič.a!! hahaha
    Tuesday, January 11, 2011, 15:02:18 – Prijavi administratoru – Odgovori
    Sviđa se:Gost
    4 Gosti

5. Ја волим БаБаБаБаБаБа - БАЛКАН, БаБаБаБаБаБа - БАЛКАН!

6. Doživljavam transfer kad god pajtaš potegne malo ozbiljnije.

Zadnji put zaustavio lika što je s ribom šetao zlatnog retrivera, posle poduže inspekcije utvrdio da pas nije zlatan nego srebrn i terao lika da mu objašnjava zašto je to tako.

7. Aj da je fudbal u pitanju pa tu su se pojačali a robi je sjajan al ovo je već tragi-komično
    http://www.sportske.net/vest/kosarka/lazic-zvezda-napada-sve-tri-titule-48004.html

8. ''Zvezda ima velike ambicije. Želimo da budemo što konkurentniji i napadnemo sve tri titule, AKO to naravno bude moguće'', optimista je Lazić.

9. Mukica...
    Pa ko je izmislio to tako komplikovano za fudbalere?

10. Slaaaadak je ....

11. E, da. Sad sam se podsetio da sam redovno preskakao špicu za Friends kad su se prikazivali ranije u našem prevodu jer sam doživljavao grdan transfer kad vidim ono "orila-gorila".

12. #bieberfact: Justin je jednom rekao vozaču da stane, jer je vidio jednog Beliebera kako plače.

BELIEBER ахахахахахаххаа

13. #bieberfact: kada je Justin prekinuo sa Caitlin, 3 dana nije izlazio iz kuće :/

želite li da su oni još zajedno?
    -Shawty :*

Auu Bozeee -.- Ima li te!

Da pitas ove adminke u grupi, da li bi dale picku biberu, ma kakvi bez razmisljanja...Al jebiga decxko derpe ne bi prihvatio...

14. Što ne trolujemo grupu!?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.