Transfer blama

  1. нисам тебра ни прочито све постове ни овај твој скроз него иначе ти гастоси неписмене србенде маму им јебем.

  2. Po meni, nije spem, jer diskutujemo da li je nešto transfer ili ne. Ali, dobro, nećemo više, moram samo još ovo, jer sam kenjator. :)
    Pazi, sve ovo važi u oba smera. Isto tako ja mogu da pitam šta je falilo sa tri spojena pa se to promenilo? I možemo tako da se teramo do prekosutra.
    Ali, suština je da će svako raditi kako misli da je najbolje, a i njegova deca isto. Meni ne mogu da sole pamet srbende velike usrane, jer znam šta jeste i šta nije. U stvari, ne mogu da kažem da znam, već prosto imam izgrađeno svoje mišljenje. Meni naprimer, je bitna religijska konotacija svega toga, ne zato što neki novopečeni velikosrbin tako kaže, već zato što za ovo znam još od ranije, pre ove cele ujdurme. Još je pokojni patrijarh Pavle govorio o tome. Pa još i pre toga. I to je moje pravo.
    Tvoje pravo je da na to gledaš onako kako ti želiš. Ti imaš svoje viđenje i to je ok.
    E sad, ne možeš reći da je pogrešno da neko ko je religiozan, i želi da svoje dete odgaja u tom duhu, traži ispravan način u skladu sa svojom verom. Poređenje sa navođenjem na nešto kriminogeno ti ne stoji. A kao roditelj itekako imaš odgovornost da se interesuješ šta se dešava sa tvojim detetom kad ti nisi tu, i pod kakvim je uticajima.
    Na kraju, ovo pozdravljanje ima i istorijsku konotaciju koja ne mora da bude i religijska. Suština stvari je da se tebi više sviđa odvojeno, a meni spojeno. I sad, tebi smeta što se većini možda sviđa spojeno. Ali opet kažem, to je sve individualno. Nije da su sad učili kreacionizam u školama, ne daj Bože.
    A ovo za velike srbende se slažemo.

  3. ali zasto razdvojena 3 prsta nisu religiski ispravna? zasto uopste dovoditi ta 3 prsta u vezu sa crkvom? niko ih nije ni dovodio dok se popovi nisu umesali. to je jednostavno simbol, nebitan je broj prstiju ili da li su spojena ili ne u tome je fora.

    pa znak ferarija. da li ima ikakve veze sa konjima osim sto je konj na slici?

    opet, znak ferarija se prvo nalazio na avionima koji su u ratu sluzili za bombardovanje. zasto niko ne bojkotuje taj ferari?

    kazem ti, postujem sve vernike ali crkva u zelji da se reklamira radi to na najgore, podle, sramne nacine i jednostavno bunicu se protiv toga. NE ZELIM da se simbol srba na bilo koji nacin veze za njihovu religiju! spajanje 3 prsta je nista vise do pokusaj crkve da crkveni simbol bude i srpski simbol i to je to. imam pravo da se bunim protiv izjednacavanja srbije i crkve ali cu jednostavno uvek biti nadjacan jer, umesto da crkva ima periferni uticaj, da radi sa strane i gleda svoja posla ona uporno zadire sve dublje, usla je u skole, na televiziju, budzet, novcanike...

    gej parada- popovi
    skola-popovi
    vasar-popovi
    svadba-popovi
    sahrana-popovi
    krstenja, priredbe, sportska takmicenja, protesti, znaci uskoro ce, kada se klinci skupe da puknu buksnu zvati i popa da im da kadionicu da posluzi kao pajp toliko su sveprisutni.
    otkad se rodis u zemlji srbiji ni jedan dogadjaj u tvom zivotu ne moze proci bez popa.
    cuo sam za ono bog je sveprisutan ali kod nas je i pop ocigledno.

    da li mogu ta 3 prsta da nam ostave, da bude nesto srpsko a da ne bude crkveno? ne?

  4. http://en.wikipedia.org/wiki/Three-finger_salute_(Serbian)

    but today its a simply sign for Serbia, used also by Serbs from other faith

    znaci, hocemo znak koji je za sve srbe da pretvorimo u znak za pravoslavne srbe. zasto?

  5. Јер смо тако у могућности.

  6. Tri prsta, spontano i rašireno u narodu. Prihvaćeno, prirodno i iskreno. Spojena tri prsta oće na silu, i mutavo brate izgleda.

  7. KAKVI SU OVO TURCI SA TURBANIMA I FESOVIMA!? I TURSKIM JATAGANIMA????

  8. I KO JE TO FOTOGRAFISO UOPSTE?

  9. I ŠTO ONAJ GLAVNI TURČIN STOJI NA GROBU SRPSKE NEJAČI??

  10. KAKVI SU OVO TURCI SA TURBANIMA I FESOVIMA!? I TURSKIM JATAGANIMA????

    PA SRBI XD

  11. VIDI KAKO OTAC POP PROTIVJEVREJ OĆE DA GURNE SULTANA GLAVNOG TURČINA SA SRPSKOG GROBA!

  12. i treba da ga gurne kad ne drzi prste kako treba.

  13. http://wap.lsv.org.rs/wsw/UserFiles/Image/tenis/djokovic/2011/dubai/novak-tri-prsta-rojters.jpg

    A I NOVAK DRŽI TRI PRSTA VALJDA ON ZNA ON JE SRBIN IZ KNEŽEVINE MONAKO ŠTOĆEREĆI KNEŽEVSKOG PODRIJETLA!

    PLEMIĆ!

  14. По који пут ова дебата око тога како треба држати 3 прста?
    Држи како хоћеш, спојено или раширено, добро је докле год не дижеш два прста као шатро симбол мира. Нема горег и већег блама него кад видим Србина или Српкињу да поздравља људе на педерско-усташки начин са два подигнута прста.

  15. Нема горег и већег блама него кад видим Србина или Српкињу да поздравља људе на педерско-усташки начин са два подигнута прста.

    Реално, нема. Брате мили, поздрави лепо к'о човек са једним, три, четири или пет прстију, или чак са два прста, али у некој другој комбинацији, нпр. кажипрст и домали прст, а не усташки кажипрст и педерски средњи прст за шта се зна шта симболизују (шифра: Тито цвеће авлија ;) ако ме разумете).

  16. Пошто још нико није одговорио на пост, обрисаћу га, ваљда је то по правилима. Превише је политички, сад кад га прочитах.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.