Рат бендова на ОБН

  1. Long Train Running, бре.

    Екстра ствар за његов вокал.

  2. Ne bih znao :)
    Nisam fan Dubija :D
    Liviu mnogo vise pase onaj Rolingstonski rok. Takav nekakav stil, kao Bon Skot ili Dzoel O'Keffe.

  3. Sto bi jedan Vukajlijas meni na privatnom chatu reko:

    a onu biljanu bi voleo da natakarim na patku :D­

    Nek lupa malo dupetom po mudima da budem prost xD

  4. Колико година заправо има то чељаде?

  5. Ја мислим да је типа годину дана млађа од тебе, Пеки. Или две.

  6. Селим се у... где беше, Кикинду?

  7. Нови Сад ваљда?

  8. Ima 18 godina :)

    Eto , da ne moze da te tuzi za zavodjenje maloletnica , taman :D

  9. I ja mislim da je iz Novog Sada.

  10. Bioshocker
    Sto bi jedan Vukajlijas meni na privatnom chatu reko:

    a onu biljanu bi voleo da natakarim na patku :D
    Nek lupa malo dupetom po mudima da budem prost xD

    Једино што ми се свиђа од тог бенда је управо Биља бубњарка. УХ!

    Нисам гледао ноћас, мора да чекам јутјуб па да коментаришем, али генерално ЕКГ ми је најсимпатичнији бенд јер имају тотално искрену енергију и скроз су позитивни, вокал феноменалан, бубњар исто, гитара и бас одлични, а наступ им је савршен.

    Супернова ми дјелује толико исфолирано, глуме неко лудило, тетоваже курчеви палчеви, опасан изглед... Мислим оно, много добро свирају, макар што се мене тиче, али о чему се ради?

    Клинци тотални промашај, копија Сантоша од прошле године и гурају их само због година и због тога редом испадају бендови који заслужују да иду даље, али јеби га, телевизија је то, шоу бизмис, нешто мора да држи гледаност и публици која и не прати ову врсту музике.

    Нуклиар мама је одличан бенд, добри су музичари, али невјероватно да сваки приморски бенд из Црне Горе мора да буде на исту фору и свира апсолутно исте ствари. Слушао сам сваког од њих уживо (за гитаристу нисам сигуран) и тврдим да су одлични музичари (чак и бубњар, и ако је пеналчина класична) али сморише са избором пјесама. Посебно ми је мио вокал, Марко, кога сам пратио по неким шњ свиркама по студентском дому и којекаквим рупама, гдје је пјевао пред 15-20 пијаних будала и увијек је давао максимум. Увијек потпуно искрен и предан, а има боју гласа која је по мени феноменална за хард рок. Иначе је и много добар и опуштен лик, жао ми због њега што нису прошли, чисто да га чују људи још мало.

  11. Кул, Нови Сад. Има и тамо пмф. :))

  12. Пази кад сам знао да ће тема у једном тренутку да се претвори у бацање на Биљану. :)

  13. Јебем јој родитеље кад је не родише у Ниш...

  14. Мала је брука добра... бубњарка. Али брука.

  15. Bratee... U finalu moram da idem da slušam EKG, i da upoznam ovu bubnjarku...(čitaj: da upoznam bubnjarku, a EKG je sredstvo...:D)

  16. Dobar glas ima pevač iz Zone Katastrofe podseća me na Brajana Dzonsona, ali ih jebe činjenica da im se bubnjarka vaćari sa gitaristom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.