Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Pivska sekta je gora od vinske sekte

2. ahha veliki bleke vidim ja nešto nije dobro taticovano, kad ti izbacio "nemačko/belgijsko" iz konteksta lolo

3. Pa ne skečuje zapravo

4. Paulaner je švapsko pivo pa mu ništa ne fali. A kao što neko reče gore ne možeš biti ozbiljan tip ako piješ pivo u svrhu napijanja. Neki si cheesy lik u tom slučaju.

5. off topik - tamo negde srednja škola kad sam došao na vuku pa tipa godinu-dve kasnije sam se ložio masno na te vukajlija skečeve ljute, sad kad tako nešto pročitam bude mi onako baš jadno, šta znam valjda prošla ta srednjoškolska tripovanja

6. Paulaner je švapsko pivo pa mu ništa ne fali. A kao što neko reče gore ne možeš biti ozbiljan tip ako piješ pivo u svrhu napijanja. Neki si cheesy lik u tom slučaju.

Niko nije rekao da mu fali neüto, samo da ne pravi Švabo jedini dobra piva, Švabo pravi najbolja švapska piva, engleska i američka, belgijska ne i definitivno je za određene stilove relevantnije mišljenje ljudi koji se bave tim tipovima piva nego random Švabe, samo zato što je Švaba.
    Pa ja upravo zastupam stanovište da ne treba piti pivo u svrhu napijanja iako je okej napiti se od piva, već da je pivo piće koje pruža mnogo više od čistog napijanja.

7. Sjebaću ti biznis s kraftom pišanjem u staklenac sa dva prsta zozovače, uz etiketu krafted Reme i prodavaću ga u stvari ne, deliću ga besplatno po pabovima

8. Reme koji lager preferiras ovako uz tekmu da popijes,znaci jelen,lav,zajecarsko,beks,tuborg,badvajzer i slicno iz maksija ne ipa ape kraf

9. Reme ceni badvajzer od tih znam ja pitao sam ga vec

10. badvajzer def, jer je uvozni, nemaju naši licencu da ga pune i useru.

11. Rekoše ti. Badvajzer. Mogu i Zaječar da pijem.

12. Zaječarac u staklu varira sa kvalitetom samo tako. Al ne u smislu dobar i manje dobar, nego dobar i govno nepitko upičkumaterinu. Ne znam šta mu rade, al tad kad je govno, ne peni nego kao sok od jabuke da sipaš i ima neki kiseo ukis na mravlju koselinu.

13. Odgovoricu ti iako ne zasluzujes da ti se obratim ja ljudina ti govno:
    -zajecarac iz zajecara dobar je
    -zajecarac iz novog sada sranje je

Frendliedit: prekini da konzumiras mravlju kiselinu

14. -zajecarac iz zajecara dobar je
    -zajecarac iz novog sada sranje je

+1

15. zaječarac iz novog sada? wtf boiz?

16. Šta li jedete gomna nubine nepismene, staklo se puni u zaječaru a limenke i plastika u novom sadu.

Načuli nešto pa ajd da kažu.

Tilmo edukuje.

Nema na čemu. *:)

17. зајечарац има две стаклене амбалаже од пола литре
    зидарска се пуни у зајечару а друга у новом саду

18. Zaječarac u staklu varira sa kvalitetom samo tako. Al ne u smislu dobar i manje dobar, nego dobar i govno nepitko upičkumaterinu. Ne znam šta mu rade, al tad kad je govno, ne peni nego kao sok od jabuke da sipaš i ima neki kiseo ukis na mravlju koselinu.

Pogon je ogroman, i deo limenki se valjda puni u Zaječaru, deo u NSu, možda čak i u Inđiji. Postoje dva Zaječarca u staklu. Jedan se puni u NSu, drugi, zidarac u Zaječaru. Takođe, 0.33l i plastika se pune u NSu.