Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Ps brate moraćeš da naučiš sorte hmeljeva i šta je karbonacija ako misliš time da se baviš lololo xd

2. Bude li počeo da se interesuje za to moraću ga ubiti

3. Jbg nisam dovoljno školovan da pišem na ovu temu kako mi se čini ali ajde... Od ovih piva koja imaju po marketima najviše mi odgovalo Krušovice, šta znam ima neku gorčinu koja mi prija. Video sam da ga pljujete, a da se hvali Badvajzer i zajebem se da kupim nekoliko limenki. Baš gej pivo, bezukusno kao voda. Razočarao sam se pa sam morao da podelim sa nekim. :(

4. kakvo je pivo Tuborg toceni? Apa je u pitanju btw

5. Ma ne ustručavaj se, sve su ovde pederčine lažljive koje ovde sviraju kurcu a kad odu na slavu negde i domaćin ih ponudi bg/zaječarcem bude "hehe pa može" i onda kolektivno seru kako od bg-a nije napravljeno bolje pivo jer su sve usrali stranci evo jedino sad zaječarsko valja hehe bravo gazda kako umeš da odabereš, i onda dođu i seru ovde o trećoj noti piva kao da je parfem jebeni, marš u kurac, posle trećeg sve je isto (eto to je jedino slično sa parfemom)

6. pezose brt jesi bio u mazutu, beer storeu ili nekom sličnom kraft lokalu u gradu novome sadu

7. acokg, bicu remeov pripravnik pravi i kazacu ti da u pivu zapravo postoji hemijski sastojak koji daje ukus kao medicinski alkohol ili slične tečnosti neprijatnog mirisa. to su tzv fenoli koji nastaju kao nusproizvodi jbg ako sjebeš nešto u kuvanju i slično i onda pivo ima tako debilan ukus kao parfem neki jak, tako da u suštini može pivo biti kao parfem ako je lošije neko kuvanje xd
    edit. msm reme ce ti to detaljnije objasniti kad vidi poruku xd

8. Zabole me kurac pošteno za fenole.

Sad otvoriš prvu stranu ove teme i skontaš kako je ovo društvo za vrlo kratko vreme postalo puno pederčina i umišljenih eksperata a posle se pitamo što je zemlja u kurcu.

9. Pun ukus postojana pena pa tropski miris uz aromu karamele i prizvuk japanskih devojčica koje pevaju prolećne pesme e dobro je care evo ti hiljadu dinara donesi nam turu stele točene i ne jedi govna puno

10. nisam krompir, zajebavam se za pivo nisam neki pivopija pijem zestinu, pivo je obavezno ali do dve flase, znaci marka piva koje pijem kad izadjem su DVE FLASE bilo kojeg, od tri piva se vise napijem nego od pola litre zestine....tipa od 4 piva bas brljavim, od dve litre spricera npr izgledam kao da nisam ni pio nista

11. Hahaha... A realno kao da sam upao na temu Najbolji šampanjac koji ste ikad pili objektivno. Fenoli jebeni. Samo nisam pročitao da za pšenično ide čaša na nisku stopu, a za ovo od hmelja na visoku.

Inače vratio sam se sad par strana i vidim da neko hvali ovog novog Zaječarca pšeničnog. Kupio sam limenku pre neki dan i baš mi onako smrdi na tenju. Nisam ni popio celo koliko mi odvratno bilo.

12. Meni su krusovice ok to pijem u kafani gde nema badvajzer. Limenke su ocaj doduse (krusovice)

13. ne znam acokg, volim popiti kraft, al kad ga ne pijem, ili sam na poslu ili privatno radim stolariju i uslužno s nekim ortakom malo gips ploče i laminat postavljam, nema mesta pederluku, tako da ono, ti si možda dotero do kurca pa te ova priča trigeruje, meni solidno skroz xD

14. Ahaha Coa se lepo popisao ovde, rispekt

Edit:

posle trećeg sve je isto (eto to je jedino slično sa parfemom)

Ovo je tacno brt ako ne pricamo o Jelenu, od njega ubija glava sutra poslednjih godina sve i da 3 popije covek ko neki peder

15. najbolje pivo koje sam pio bilo je posle 3 istovarena ITU kontejnera

16. Ma ne ustručavaj se, sve su ovde pederčine lažljive koje ovde sviraju kurcu a kad odu na slavu negde i domaćin ih ponudi bg/zaječarcem bude "hehe pa može" i onda kolektivno seru kako od bg-a nije napravljeno bolje pivo jer su sve usrali stranci evo jedino sad zaječarsko valja hehe bravo gazda kako umeš da odabereš, i onda dođu i seru ovde o trećoj noti piva kao da je parfem jebeni, marš u kurac, posle trećeg sve je isto (eto to je jedino slično sa parfemom)

Naći ću te u gradu Coa. Nabijem te na kurac, nikad nisam rekao da ne pijem Zaječarca, tema je najbolje pivo koje ste pili, Zaječarac je ono, standardni lager, i to može da legne nekada, mada preferiram napijanje od ovih piva, usere te na mnogo nivoa i mnogo lepše, i još podriguješ na cvetnu baštu lolo

17. Bas ne propustas priliku da kazes da si bogat lolo

18. A od industrije ne pijem samo ništa što je izašlo iz Apatina i iz Čelareva, bukvalno me posle pola flaše Jelena ili bilo kog piva odatle boli glava, a od Lava se osećam kao da ću se poroditi.

19. Meni Lav ne smeta nesto osim onaj iz plastike, od toga se proserem sutra opasno

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.