Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. E, ima neko pivo, bugarsko ja mislim, Kamenitza se zove. Nisam pio, ali moj drug kaze da je jedno od najboljih koje je u zivotu pio. Doneo odande limenku i sta znam, izgleda onako jeftino i nikakvo, ali takva piva znaju da iznenade... Tako da, ako neko bude imao priliku, neka proba pa nek' javi... :)

2. U Amsterdamu sam pio ovo pivo...

http://m.vcst.net/wines/duvel-435438.jpg

Koštalo je 9 evra u kafiću, mamicu im njihovu lopovsku. Rekao sam im (kurac sam im rekao, al ajde) da za te pare ima da bude najbolje pivo koje sam probao. I bilo je.

3. За сада Старопрамен, међутим, за месец и по дана ћу посетити Чешку

Старопрамен наш и њихов ко дупе и око, ниђе везе. Мада у Чешкој на Старопрамен гледају ко на керов курац реално, то је тамо једно од лошијих и јефтинијих пива е сад што је њихово најлошије пиво боље од наше дивљачи то је већ друга ствар :Д
    Најбоље ти ја посетиш оне мале пиваре, које не производе за велепродају већ само можеш код њих да пијеш њихова пива, јебу колико су добра... Ја био прошле године код њих на Бир Фесту неком њиховом, сурово добро...
    И да Јелен много боље пиво од Лава, много.

4. Rekao sam im (kurac sam im rekao, al ajde)

AHAHAHAHAHAHHAHAHA! :D

5. (kurac sam im rekao, al ajde)

Хахааххахахаххахах ал што се пиво зове Дуел ко онај наш прашак :Д
    Пио белгијска пива, холандска нисам имао прилику.

6. Omiljeno Carlsberg.
    Najkvalitetnije Carslberg i Heineken.
    Točeno, veliko.
    Precenjena piva: Bavaria i Tuborg.

7. ал што се пиво зове Дуел ко онај наш прашак

Nije Duel, nego Duvel :) Belgijsko je, 8,5% alkohola.

8. Најбоље ти ја посетиш оне мале пиваре, које не производе за велепродају већ само можеш код њих да пијеш њихова пива, јебу колико су добра

Хвала на савету, морам видети нешто. Ако 5 различитих пива не пробам у Чешкој ништа нисам урадио, кеве ми.

9. Е јбг ја видо Дуел, тек сам устао лоло
    Добра су њихова пива, ја пио Хогарден и Лефе само то је имало код нас ал су готивна, ово нисам имао прилике.

Хвала на савету, морам видети нешто. Ако 5 различитих пива не пробам у Чешкој ништа нисам урадио, кеве ми.

Хаххахахха пробаћеш 25 минимум, 5 различитих ћеш да купиш у првом маркету :Д

10. Najbolje pivo koje sam pio je toceni Nektar, ali me je prethodno jurio neki seoski ker cirka 5km. Dakle, nije sve u pivu ima nesto i u predigri.

11. E, ima neko pivo, bugarsko ja mislim, Kamenitza se zove. Nisam pio, ali moj drug kaze da je jedno od najboljih koje je u zivotu pio. Doneo odande limenku i sta znam, izgleda onako jeftino i nikakvo, ali takva piva znaju da iznenade... Tako da, ako neko bude imao priliku, neka proba pa nek' javi... :)

Pio ja u maju ove godine. Dobro pivo stvarno.

Medjutim, problem kod piva je sto se covjek navikne na jedno i onda mu neko drugo ne sjeda tako dobro iako je to drugo generalno mozda i bolje. Ja sam recimo od dolaska na studiranje u BL poceo da pijem Nektar i lezi mi odlicno, iako mnogi kazu da ne valja nikako i forsiraju Jelen (koji meni ne odgovara nikako i Lav mi je mnogo bolji od njega). Od ovih "sminkerskih" (disko, blagih) piva najbolji mi je Tuborg u odnosu na Bavariju, Hajneken, Beks i slicne. Pio sam piva i po Ceskoj (generalno dobra piva, ali za mene nekako cudnog ukusa, sa izgleda malo vise hmelja ili cega vec, tipa Staropramen, ne odgovara mi bas, ja pio neko Krusovice (to je ta kao privatna pivnica) i Pilsner Urkel, ali toceni, ekstra pivo) i Madjarskoj (standarda, mada nekako bljutava piva, zaboravih kako se zove), Poljskoj (izuzetno cudna piva, pio neko toceno, izgleda da je imalo veliku kolicinu alkohola u sebi jer sam se razvalio bas fino od manje kolicine, pio isto flasirana Zivjec i Leh, prvi izuzetno jak, a ovaj drugi su mi hvalili mnogi od drugova kao vrh, jeste dobro pivo, ali malo blaze, onako kao Tuborg) i vec pomenutoj Bugarskoj (Kamenica dobra, jos neko njihovo domace pivo isto dobro, kao Kamenica i neki fuseraj zesci od pive koji se moze porediti sa najgorim koje sam pio, imao neki njemacki naziv). Uzevsi sve u obzir najbolje pivo koje sam pio je Niksicko crno toceno, a i Niksicko je generalno jedno od najboljih piva uopste. Smatram da je Ginis samo reklama i nista vise.

Vise volim dobro toceno (da nije razvodnjeno) od flasiranog. Mrzim pivo u limenci. I veliko pivo je zakon.

12. Bas sad gledam komentare unazad i za Niksicko crno samo reci hvale,a i inace ne znam nijednog pivopiju koji je imao neku zamerku na Niksicko crno... :)

13. Добро точено Нишићко тамно, велико то се подразумева, јебе маме тако да не мож ни да му се нађе замерка :Д
    Крушовице одлично пиво, пио на том њиховом бир фесту и још пар неких дргуих ал не сећам се имена...
    Плзен или Пилснер Уркел је најбоље њихово комерцијализовано пиво, ал је и скупо тамо ко и Бадвајзер.

Od ovih "sminkerskih" (disko, blagih) piva najbolji mi je Tuborg u odnosu na Bavariju, Hajneken, Beks i slicne.

Брате никако Хајникен у ову групацију, ипак је пиво :Д. А мени је од тих шминкерских Бекс ипак најбољи.
    Пио сам Нектар једном и свидео ми се скроз.

Dakle, nije sve u pivu ima nesto i u predigri.

Жива истина, свако пиво ми легне ко будали шамар кад се ознојим и кад ме спичи сунце :Д

14. Mozda cete me etiketirati kao dukatliju, ali meni je Jelen sa grejpfrutom jako lep sok.

15. jako lep sok.

Али овде је реч о пиву, тако да Јелен са грејпфрутом можеш да поставиш на теми ,,Најбољи сок који сте икада пили'' :)

16. Reče Mačo da mrzi pivo u limenci, a meni to ambalaža broj jedan.

17. Reče Mačo da mrzi pivo u limenci, a meni to ambalaža broj jedan.

Postoji mogucnost da si mozda u pravu posto sam ja jednom pio, cini mi se da je bio cak i Beks iz limenke i grdno povracao poslije toga, pokvario stomak zestoko u par dana kasnije, pa imam averziju prema tome. Pijem ja i danas pivo iz limenke, ali mi bas nije onako dobro kao iz flase ili toceno (mada mi je recimo kola iz limenke ubjedljivo najbolja u odnosu na ostale ambalaze).

18. (mada mi je recimo kola iz limenke ubjedljivo najbolja u odnosu na ostale ambalaze).

+ BESKONAČNO

19. Nikšićko crno, točeno....

20. Ja takođe mrzim pivo iz limenke. Među najboljim pivima što sam probao je Krombacher Weizen (pšenično pivo) i točena Stella Artois. Od domaćih Nektar, volio sam i stari, dobar je i ovaj novi. Od sokova, Nektar s limunom mi je odličan. Od blažih piva za zadovoljavanje žeđi dobri su mi Tuborg i Corona. Ginis mi nije nešto, a i inače nisam ljubitelj tamnih piva.

Eh da, jednom mi je savršeno sjeo točeni Amstel na ekskurziji u Lido di Iesolu. Nikako ne mogu da prežalim što sam tad naručio malo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.