Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. cenim da je dobro za probati, al da bi napijanje od ovoga bilo vrlo neprijatno iskustvo u nekom trenutku :)

2. Zato je rakija keva jel ima tema o rakiji da ja ovako pricam o notama ko reme?

Lolo, otvori jbg, možemo i tu da diskutujemo.

3. Ma jako pivo punog ukusa bukvalno osecas da puni stomak dok pijes svidelo mi se poprilicno

4. cenim da je dobro za probati, al da bi napijanje od ovoga bilo vrlo neprijatno iskustvo u nekom trenutku :)

Pa, jebiga, ceo taj stil ti je za jednu do dve čaše. S tim što smo se mi usrali kao majke kada se točilo. Btnj, odležavalo je dva meseca da bi se svi sastojci sjedinili.

5. Ako pod jako podrazumevaš alkohol, 4.1%-4.7% je London Pride, ali jeste, ima baš pun ukus.

6. Na ukus jak sam mislio jbg znas da preferiram ona 7-9 posto ili kolko vec je brew dog onaj plavi

7. Da, da, oko 9-10 je on bio, zeleni je bio oko 7 zarez nešto.

Ovo što ti okačih je 7.5%, i gusto u pizdu materinu.

8. De ima se kupi ovo i da li se oseca ta pomorandza dosta? Ako se oseca lose si me procenio druskane ja sam vise za ono sto si razredio dzim bimom al ne zoves usta te jebem

9. E oseća se pomorandža, ali ne u fazonu "to više nije pivo". Jebem li ga. Ma to sa Jim Beamom u februaru otišlo skroz. Za jedno veče. Zovem sledeći put, lolo.
    Ajd, mogu da ti dobacim neki stout za mesec dana kada odleži ovo što sada za koji dan kuvam, oko 6% alkohola, isto gusto do jaja i gorko. Kod stoutova generalno furam taj sličan fazon, bio ovaj sa Jim Beamom, ili neki laganiji, samo što je ono prelazak u ekstrem, jebiga.

10. e brewdog do jaja pivo. svako.

hipster alert: pio sam ga dok su jos bili mikro pivara u skotskoj, 2008.

11. Pa da, kida BrewDog. Btnj, tehnolog im naš čovek, radio u Apatinu pa batalio govna i sada ladi jaja u BrewDogu.
    Svako pivo kida. Malo su sjebali jednu ili dve etikete sada u skorije vreme, ali i dalje su jedna od najjačih pivara.

12. Pa taj ekstrem sam hteo nisam debil

Ajde kad odlezi pa zovi da kupim JEDNU GAJBU da bude za kad mi dodje bagra da gledamo tekmu

13. Bukvalno znam da malo, malo pa dođeš da ibaciš neko takvo kenjanje ovde.

Previše sereš, piči u rikverc po strAnama i prebroji koliko sam ukupno postova ostavio uopšte na ovoj temi.

Ovo bih i ja rekao pre deset godina kada probam Krušovice, ali ajde, nek jesi, jednostavno, nisi u priči dovoljno da bi skontao da nešto što krompir napiše, recimo meni značilo ukoliko nisam probao jer znam na šta misli. Uostalom, 99% mojih postova ovde je bez recenzija, povremeno okačim nešto više kada vidim da je krompir ili neko ko se interesuje za priču tu.
    I i dalje, da si probao svako pivo koje postoji, ideš u spam, jer te nervira ta priča, koga boli kurac što te nervira, ako hoćeš, diskutuj o pivu, ako nećeš, zaobiđi temu, ni ja ne dolazim da kenjam po temama koje me ne interesuju.

Ne lupaj, kakvih deset godina i kakve Krušovice. To izdrkavanje sa visine u fazonu ''tako bih ja rekao pre deset godina kada probam krušovice'' je baš onako ozbiljan blam, mada si nadmašio sebe sa onim ''vi koji drugačije pivo od Jelena niste probali'', pošto ispade da niko nekom boljem pivu osim tebe nije prišao, a kamoli probao. I koji kurac mešaš krompira u priču, ja momka nisam uopšte spomenuo. U stvari ne znam koji kurac si se ti uopšte našao pozvan da ulećeš u priču sa mnom jer sam ja prokomentarisao nešto što se dešava u globalu, kao pojavu, a ne tebe i tvoje cimanje oko piva.
    Tačno, prepoznajem razne ukuse i čuda posle mnogo konzumiranja, ali se ne ložim zbog toga. Čitava poenta se svodi na to da Coa i ja imamo u najmanju ruku slično mišljenje oko čitave priče, nismo te spomenuli u postovima (u stvari ja nisam, ne mogu da tvrdim za njega), ali si ti rešio da se napraviš pametan i da objasniš u fazonu ''hahaha jeste gonzo, jelen najbolje hehehe'' iako to nigde niko nije ni tvrdio ni napisao.

14. Coin post je bio nadovezivanje na kormpirov post gde je napisao recenziju kakva tebi ubija zorana brt.

15. nedostajalo mi malo ovo sa vukajlije gde su dvojica u stanju da se posvadjaju na temi o rejtingu piva

16. Ali kako uvek gonzo hahahahaha

17. vi koji drugačije pivo od Jelena niste probali

Pa ništa veća generalizacija o tvom kenjanju o celoj toj priči, samo što to odbijaš da vidiš. I da, svesno je tu.

U stvari ne znam koji kurac si se ti uopšte našao pozvan da ulećeš u priču sa mnom jer sam ja prokomentarisao nešto što se dešava u globalu

Da.

ali se ne ložim zbog toga

Lol, pa ko se loži, neko normalno napiše post, gde kaže da ima aftertejst na karamelu i natovarite čoveka govnima jer se loži na kenjanje i o tome kako je on viša rasa jer je probao par piva. Je l' kapiraš ti o čemu pričaš jebeno?

Celo moje kenjanje na ovoj temi je lupanje kontre toj debilnoj potrebi da se poserete po bilo čemu i bilo kome.

18. mnogo kiseli su ljudi koji piju jelenka a mlate nama priču neku, smanjite jelenka, ima mnogo fenola, zakiselice vam želudac još više xD

19. Aftertejst na karamelu, druga mirisna nota prolećni listovi duvana spakovani u drinu bez filtera, treća mirisna nota mamin pasulj 99. godine kad smo usled sirena bežali kući s fudbala

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.