U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Brate ajde saberi se, Coa i ja se sudeći po postovima slažemo u globalu oko ove priče. Znači još jednom, komentar mi je bio vezan za pojavu što je uradio i Coa, ne za čoveka. Nisam spomenuo krompira, nisam spomenuo ni tebe.
Kelte jesi lud, ne svađamo se oko rejtinga piva, vidiš da razrađujemo vokabular. Ova kurva Reme neće da pozove i da ponudi da se proba to što kuva, nego je našao da sere po Vuki. A zaboravio je kako smo udarnički posle VOS-a i skupljanja para za Čaveza cevčili točenog Jelena u onim kafićima. Tada mu je bilo dobro, a sad se profinio xD
Pusa Reme :*
EDIT:l Jebi se Reme, sad sam video novi post, mrzi me da odgovaram. I dalje mislim da si kurva što ne zoveš na to domaće pivo.
ima li neko sa aftertejstom kajgane iz moga detinjstva?
U vreme tvog detinjstva nije postojala kajgana xd
jeli smo jaja dinosaurusa, bracki
Ps brate nisam uvek ja. Napisao sam neko svoje mišljenje, a Reme se odmah zakačio. Neštoi u fazonu kad Bombas postuje na Zvezdi pa ja odmah natrčim xd
Jelen nisam pio ne pamtim, možda Lav eventualno, mada najverovatnije Zaječar, kao što rekoh, Zaječar i dan danas povremeno pijem. Ali me glava boli od svega što izlazi iz Apatina, a od Lava se proserem, Zaječar je skroz okej i ne izaziva tegobe.
Zvaću, dugo nismo kuvali, sada smo se ponovo angažovali malo više oko toga, i sređujemo opremu, tako da će biti piva tokom cele godine, lolo. Do sada je slučaj bio samo zimi zbog raznih spoljašnjih temperatura i tako dalje, da ne filozofiram sada.
Od 3+ zaječarskog ti glava otpadne sutradan, isto kao od svih drugih domaćih govana
Hoću i ja deo od te ture da probam, da platim normalno par flaša, koliko može, povećaj proizvodnju.
Morao da naglasi da oce da kupi hahaha
Gonzo druze ja te gotivim ali uvek si ti xd
hahaha, Coa, nisu na prodaju, mogu samo ovako da ti dobacim par flaša kek.
Cekaj sad kako za mene jesu za prodaju a za njega nisu? O.o i ne znam da li da me to raduje ili rastuzuje haha
Odlican forum danas i juce inace
U tom duhu da vam prepricam jednu anegdotu: sedimo dukka i ja posle basketa pijemo pivo on zajecarac ja badvajzer (ovo pominjem samo jer je tema o pivu) i sad ortak jedan dukkin ajde da ga nazovemo npr zeka prica o filmovima nesto i kaze bio na nekoj stranici pdf (preporucujemo dobre filmove) i krece da kanali nekog lika i sad meni neki fles kroz glavu i reko ma da to nije cuveni recenzijer (kao somalijer) remenski kad ono jeste hahahahaah plakao sam 15 minuta nije mi bilo dobro
Rekoh ti da ću da ti dobacim par flaša, ne da ću da ti prodam par flaša. Nisam ni registrovao ono "kupim".
Cekaj sad kako za mene jesu za prodaju a za njega nisu? O.o i ne znam da li da me to raduje ili rastuzuje haha
Haha hteo sam da vidim da sam pitaš to, da te ja ne rastužujem xd
hahahahahahah
Čekaj malo da rastumačimo samo sad je on coa i njemu da dobaciš a meni kurac u usta sa aromom karamele i pomorandžine kore?
A smejao si mi se majmune hahaha
Aha vidim sad post iznad gore jasnije je.
Ja bih ipak da mi to platimo.
Zapravo Psu sam tek sad izvalio da ništa nisam ni odgovorio, dobacim i tebi i njemu, ne prodajem, al bi bilo lepo da napišete RECENZIJU hahahah kada prodate, da znam šta da menjam, ako išta lolo.
Aahahahqh pseto tebi ništa nije ni odgovorio, ahaha šah mat majmune