Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Samo da napisem da mi je jako lepo legao toceni kalsberg nemojte me tuci :(

2. mislim da sam popio deset+ piva

Oj lovačkih xd

3. 2000 račun, 150 komad, bio ortak na dva sata pa otišao, popio 2-3 piva. Pa računaj, lol.

4. Reme, javi kad sledeći put kuvaš negde

5. Ima u Pivskom zabavniku skoro sigurno.

6. Kao da je neki uspeh popiti 10ak piva za vece, cuti Gonzo nube

7. Probaj Albino i probaj SMASH Mosaic isto Dogmin. Od tamnih, Zebrew Ice Cream Stout kida, Crow Dr. Jekyll i Tron All on Black su odlična tamna piva.

Pa jebem im ja majku za ova imena boga nema da popamtim pijem nesto i sutra pojma nemam sta sam pio

8. Mlato cekaj red haha sledece okupljanje vukajlijasa u remeovoj kucnoj pivari ja povracam u saksiju da se razumemo

9. Oh izvini Gambi ispičuturo, nisam te prepoznao.

10. Ko bre pije 10 piva za vece sta 5 litara tecnosti u roku od 3 h ne moze da ti prija pa da je voda

11. Mož se popiti, i pije se kad nemaš mere. I nisam rekao sinoć, nego juče, maraton jbg.

12. Pa ja ne izlazim na 3h nego lepo zatvorim kafanu kao gospodin

13. Pseto dozvoli ja sam s Remeom pio Amstel u Polihronu dok vi još niste ni znali za dotičnog gospodina

14. I smatras da ti to daje za pravo pre mene probas pivo sta? Nemoj se zajebavamo ovde

15. Uh uh da li će mlatoni otkriti pikanterije iz tog perioda kao npr da se reme gnušao gorkog piva i da je za amstel pričao da je piće bogova uh iskreno se nadam

16. Ja da sam sinoc bacio onakvu recenziju ko ti ja bi se pokrio usima i cutao

Aj sah jedan odma sada odma

17. Pa ne Ps, samo sam se pohvalio :D

18. E mlatoni kucam ti pvt jedan sad

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.