Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. kazu da je najbolja voda kvalitetom iz valjeva

2. Тек сад видех тему. Ваљевско, ћао позз...

3. Thilmo, natero si me da idem po zaječarca komada dva, jedno sam već utamanio. Mogu ti reći da nije uopšte loše, omiljeno od domaćih mi je Lav ali ovo će izgleda direkt na poziciju dva, Jelen hejtujem maksimalno iako je najpopularnije naše pivo. Pio sam skoro zaječarsko ali u konzervi, ovo u staklenoj je mnogo bolje. Plastika više nw dolazi u obzir.

4. Taj češki Budweisser Budvar je stvarno odlično pivo, ali nije najskuplje kao što kaže TucanKamen, ima tih nekih specijalnih piva koja su i duplo skuplja i koja su stvarno nešto posebno. Budvar je možda najskuplji od ovih običnih, a ta obična su deset puta bolja od naših, a jeftinija nego npr. jelen kod nas.
    Inače, moj izbor je Gambrinus, možda ima boljih ali meni je bilo i više nego dobro. Pilsner Urquell mi je malo gorak, Staropramen nema nešto ukusa i tako...

Naravno da sam mislio na piva da tako kažem velikih pivara koje proizvode i pune piva za široke narodne mase. Bad, Master, Urqel su tri najskuplja i to su skoro pa duplo skuplji od ostalih čeških piva. Bar je tako bilo kad sam ja bio pre 2 godine. Mada je i to cena u rangu nekog Jelen Lav kod nas a ostala su bukvalno po 40 dinara limenka. Najbolja su im piva onih manjih, kućnih pivara. Od ovih što se prodaju po marketima najbolji je Kozel pa onda Urqel što se mene tiče. A bukvalno svako pivo im je dobro.

A što se tiče Valjevskog meni bliže da odem do Valjeva nego u Vinču lolololo Ako neko nađe nešto bliže u Bgu nek javi.

5. Трулекс, нема грешке код зајечарца у стаклу са црвену етикету :)

6. Brate Lav pivo je najgore pivo koje sam pio u životu. U stvari Pils pa onda Lav.

7. TucanKamen
    A što se tiče Valjevskog meni bliže da odem do Valjeva nego u Vinču lolololo Ako neko nađe nešto bliže u Bgu nek javi.

http://www.youtube.com/watch?v=lfgcYKKQ-Po

8. srpska piva su generalno losa

9. Како се зове оно буђаво из Темпа што има само белу етикету и нека жута слова и смешно је јефтино?

10. Mozda Premia 356, tako nesto.

11. Можда, ја сам виђао у дволитаркама.

12. Оно је брате дно, заватили воду из септичке јаме и продају за мизерну цену.

13. Lolo to je robna marka njihova.
    A i Dobro pivo nije lose.
    Msm nije sad da jebe kevu dobro, al nije ni nesto da ne moz se pije.

14. Niški Merak. Nema dalje.

15. Мерак није нишки, Мерак прави Лав пивара у Челареву.

Има интересантних ствари
    http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=28&nav_id=699291

16. zajecarsko je nase najbolje.juce uz'o limenke jelena...krs krseva.

17. zaječarac zidar a ne ono čudo sto prave nu ns

18. Često kupim krme Löwenbräu-a. Oko 180 dindži je.

19. Ма каква апатинска пивара, стварно су лоши. Мислим да сам већ писао, друг који је радио комерцијалу код њих 8 година ми је рекао даубацују неки прашак да вештачки постигну нешто, неки процес врења, бемлига. Углавном, од тог прашка боли глава.

Сад за викенд у НС-у пио Ердингер, по Нишу га нисам нешто виђао још...врхунско је, баш сам се одушевио.

http://www.carlsbergsrbija.rs/okompaniji/Menadzmentkompanije/PublishingImages/1-HEFE.png

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.