Повратак у вегетаријанство

1. Мене интересују одговори на питање што би неко себи испро мозак и решио да не једе свињу?

Zato što su neurotični ljudi. Hrišćani su im isprali mozak.

2. Zato što su neurotični ljudi. Hrišćani su im isprali mozak.

Hriscani! Kakve veze Hriscani imaju sa nejedenjem svinjetine? Hriscanstvo ne brani mesozderstvo, osim u danima posta, i to samo kao preporuku, a odluka je na tebi, kao i sve ostalo.
    Islam je vec nesto drugo, kao i Judeizam, s tim sto Jevreji samo izbegavaju mesanje odredjene vrste hrane i imaju poseban nacin klanja zivotinja, da manje pate. Sve ovo, naravno, ako govorimo o uticaju religije na ishranu. Moj utisak je da je vrlo slab, narocito kod nas. Mnogo je vise tradicija uticala. Recimo, jedenje jagnjetine na Bozic i Uskrs uopste nije hriscanski, to smo preuzeli od Turaka. Jagnje je jedan od simbola Hrista, pa ne bi trebalo. Rusi za Bozic jedu sarana, ali se oni nisu mnogo mesali sa Turcima...

3. Марципан, видиш да те ложе :) И понављам, само лујка може да аргументује вегетеријанство и да га контрааргументује. Изузев Јовичића, њему је друго име аргумент, навикао је на такву комуникацију :)

4. И понављам, само лујка може да аргументује вегетеријанство и да га контрааргументује.

I to ne samo vegeterijanstvo! Na spisak upadaju gotovo sve onlajn teme :)

5. Znam, ali ja samo kontargumentujem kada neko pretera u necemu, u ovom slucaju u baljezganju. :)

6. Pravda za bandere!

7. Znam, ali ja samo kontargumentujem kada neko pretera u necemu, u ovom slucaju u baljezganju. :)

Кад смо већ код тога, вегоси по дефиницији више кењају. Не може људски организам да поднесе толико биљака.

8. Po meni je najvazniji ZDRAV DORUCAK!
    Ako toga nema, nikakve bijke i nikakva mesista ti nece pomoci da budes zdrav!

9. Кад смо већ код тога, вегоси по дефиницији више кењају. Не може људски организам да поднесе толико биљака.

Ako mislis na fizioloski proces, vrlo je zdravo, kazu, bar triput dnevno. Meso, narocito crveno, se duze zadrzava u debelom crevu, i u kombinaciji sa jos nekim faktorima moze, nedajboze, da izazove i rak debelog creva. Nije pravilo, naravno, jer svako kenja u skladu sa sopstvenim mogucnostima. :)

10. Па то. Кажем ја да више кењају. Јебига, мудрост има своју цену :)

11. Чуди ме да модови, какви су вицкасти, тему још нису променили у "Повратак у фегетаријанство".

12. Чуди ме да модови, какви су вицкасти, тему још нису променили у "Повратак у фегетаријанство".

Hahahhaaa

13. Предраже готово, сад само чекамо да види Џими и ето. Тако да очекуј у скорије време промену назива :))

14. aahahahahhahaaha predrazinjo

15. Предраже готово, сад само чекамо да види Џими и ето.

Их, није то то кад неко предложи.

16. Mudro zborite! Fegetarijanstvo, objedinjujuci faktor! :))

17. Их, није то то кад неко предложи.

Ова тема је спашена :)

18. Naime, hvali mi se kako se najela kod kuće. Ja je pitam šta je jela, a ona odgovara "pun tanjir kupus salate". Imala je problema i sa ciklusom, tačnije nije uopšte dobijala. Kad je otišla kod lekara, ova joj je rekla da pod hitno mora da promeni način ishrane odnosno da unosi raznovrsnu hranu, a to smo joj ja i druga cimerka stalno pričale. Jel to nije bolesno u glavu? Da tako sebe upropasti.

Такве не вреди убеђивати. Ја бих је пустио да почне да се распада, па би јој онда дошло из дупета у главу.

19. Da li je seks na šte (gladno) srce post?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.