U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jesu, zaboga devojko, mi smo ponosni nolajferi!!! :D
Evo moj favorit, preporucujem ga svima : http://www.newgrounds.com/portal/view/439275
E jebemliga.. Prošao me taj period igranja igrica :) dajte neki novi predlog...
Pa kazem ti, daj nam svoje omiljene nolajferske aktivnosti, lako je... Samo pisi, mi ne sudimo, mi pomazemo! :D
Pusti farmu i pokušaj da izdržiš minut bez potrebe da se prekrstiš.
Veoma efektivno.
Pa šta znam, pošto rano ustajem otprilike potrošim ceo dan na spavanje, a posle me mrzi bilo šta da radim, pa gledam filmove, čitam defke na vuki.. i tako :) sad kad razmislim, lako bih mogla da prestanem sa nolajfovanjem, ali me i to mrzi haha
Čo, zaboga, bolje je bilo dok si predlagao igrice :)
Predlažem da svi predjemo sa ove na ovu temu http://vukajlija.com/forum/teme/17319
i tamo da arčimo!!
A ovde ce da arcimo sutra ili...?
A, važi :) samo upadnem i kažem "Ja arčim" ili "ja jebem", je l? :D
Znaš šta ti je raditi.Samo nemoj da te banuju. :D
I evo nas opet...
Džimi neće da se arčimo.
Pa jebiga, al' ae, nemam nista protiv Dzimija, gotivan mi lik, samo 'oce da upropasti zabavu neki put... Ali nazad na NOLAJFERSTVO!!! I DZIMI!! DODJI I RECI NAM STA TI RADIS KAD 'OCES DA NOLAJFUJES!!! :D
A jebaga, Džimi me ne pušta da lupam glupostiii. :P :D
Al' ajde, Džimija poštujem.
Čo, jesi ti to mene tražio na onoj temi? Sad videh, ali je zaključaše... :)
Da.Trebala si da uletiš sa arčovanjem.Izdala si me.Mršte iz ćoška.
Protiv Džimija nemam ništa efikasno.
Toliki sam nolajfer da sam pocela da vas sanjam.
Хахахахаха, до јаја... :)
prošao sam žene sve i starije i klinke....