Kutak za Nolajfere

1. Da... Nazalost... Zivim u Svedskoj. -.-'

2. Hmmm...kakvu oplodnju, bre, Čo? :P
    Pa nije ti tako loše, ima love i toga, i...ne znam...pada sneg, to je lepo. Imaš osiguranu budućnost.

3. Hmm, vestacku, ocigledno, samo Co, zao mi je, ti ne mozes da zatrudnis, nemas matericu.
    A maloletna, da, ali lova ne moze da ti kupi ono najvaznije u zivotu, prijatelje, svedi su previse hladni i plasticni za moj ukus, a jos sam nas'o sad po prvi put da se istina zaljubim u svom celom jadnom zivotu, pa sad i s' tim muku mucim... Ima li meni leka, osim FMJ metka .45?

4. Zaljubio si se u Šveđanku?

5. Udarili me hormoni u trenutku.Bio sam oplodljiv.

Zaljubio si se u Šveđanku?

Ko nije bar jednom u životu?

EDIT:Ja sam četovao s jednom Šveđankom na Omeglu jednom.Plavuša,čini mi se.

6. Dap. Ali dosta o ljubavnim problemima. Ajde, kolege povratak na nolajfovanje!!

7. Čo^

Gde mi je Šalabajzer?!

Evo ga! AQ vi ste pravi predstavnici nolajfa, recite samo jeste li uopšte napuštali temu? :)

8. povratak na nolajfovanje!!

Povratak?Nikada nismo ni prestali.

EDIT:Šalabajzeeeeeeeeeeer!!! Breee!!!

9. Eheeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! :grljenje:

10. Ne, nismo vas Nolajferstvo, verno smo vas cekali... I cekali... I cekali... MA JEBENO SMO TE CEKALI 20 GODINA KO FRIKKIN' PENELOPA ODISEJA!!!

11. Ja sam četovao s jednom Šveđankom na Omeglu jednom.Plavuša,čini mi se.

Tamo je 99% Plave kose+Bledog lica.

12. Neeeeee, ja volim da pričam o ljubavnim problemima...ispričaj šta te muči, Joco. :P :D

13. Muška suza krenu,majku mu.

Priznaj čiki,koliko si nolajfovo danas?

14. Priznaj čiki,koliko si nolajfovo danas?

Nula sekundi, skoro s posla....opraštate mi lajf?

15. opraštate mi lajf?

Naravno.

Što možeš lajfovati sutra,
    NOLAJFUJ SAD!!

16. Što možeš lajfovati sutra,
    NOLAJFUJ SAD!!

Mudra misao.

17. @ maloletna Ma jok, nije za javnost. Ako te tol'ko zanima, onda PVT, sta sad :P (MRZIM SMAJLIJE)!!!
    A Salabajzer, mora se, svi podnosima neke zrtve. Neko mora i da lajfuje, a neko mora i da cuva temu. Sta sad. Oprosteno ti je.

18. Trenutno sam nedostupan.
    Nastavite bez mene.A!A! :umire:

19. A Salabajzer, mora se, svi podnosima neke zrtve. Neko mora i da lajfuje, a neko mora i da cuva temu. Sta sad. Oprosteno ti je.

A šta ja znam, bojim se izbacićete me, pa sam onda osuđen na vječni lajf...pih

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.