Hmm, vestacku, ocigledno, samo Co, zao mi je, ti ne mozes da zatrudnis, nemas matericu.
A maloletna, da, ali lova ne moze da ti kupi ono najvaznije u zivotu, prijatelje, svedi su previse hladni i plasticni za moj ukus, a jos sam nas'o sad po prvi put da se istina zaljubim u svom celom jadnom zivotu, pa sad i s' tim muku mucim... Ima li meni leka, osim FMJ metka .45?
@ maloletna Ma jok, nije za javnost. Ako te tol'ko zanima, onda PVT, sta sad :P (MRZIM SMAJLIJE)!!!
A Salabajzer, mora se, svi podnosima neke zrtve. Neko mora i da lajfuje, a neko mora i da cuva temu. Sta sad. Oprosteno ti je.
Da... Nazalost... Zivim u Svedskoj. -.-'
Hmmm...kakvu oplodnju, bre, Čo? :P
Pa nije ti tako loše, ima love i toga, i...ne znam...pada sneg, to je lepo. Imaš osiguranu budućnost.
Hmm, vestacku, ocigledno, samo Co, zao mi je, ti ne mozes da zatrudnis, nemas matericu.
A maloletna, da, ali lova ne moze da ti kupi ono najvaznije u zivotu, prijatelje, svedi su previse hladni i plasticni za moj ukus, a jos sam nas'o sad po prvi put da se istina zaljubim u svom celom jadnom zivotu, pa sad i s' tim muku mucim... Ima li meni leka, osim FMJ metka .45?
Zaljubio si se u Šveđanku?
Udarili me hormoni u trenutku.Bio sam oplodljiv.
Ko nije bar jednom u životu?
EDIT:Ja sam četovao s jednom Šveđankom na Omeglu jednom.Plavuša,čini mi se.
Dap. Ali dosta o ljubavnim problemima. Ajde, kolege povratak na nolajfovanje!!
Gde mi je Šalabajzer?!
Evo ga! AQ vi ste pravi predstavnici nolajfa, recite samo jeste li uopšte napuštali temu? :)
Povratak?Nikada nismo ni prestali.
EDIT:Šalabajzeeeeeeeeeeer!!! Breee!!!
Eheeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! :grljenje:
Ne, nismo vas Nolajferstvo, verno smo vas cekali... I cekali... I cekali... MA JEBENO SMO TE CEKALI 20 GODINA KO FRIKKIN' PENELOPA ODISEJA!!!
Tamo je 99% Plave kose+Bledog lica.
Neeeeee, ja volim da pričam o ljubavnim problemima...ispričaj šta te muči, Joco. :P :D
Muška suza krenu,majku mu.
Priznaj čiki,koliko si nolajfovo danas?
Nula sekundi, skoro s posla....opraštate mi lajf?
Naravno.
Što možeš lajfovati sutra,
NOLAJFUJ SAD!!
NOLAJFUJ SAD!!
Mudra misao.
TO!
@ maloletna Ma jok, nije za javnost. Ako te tol'ko zanima, onda PVT, sta sad :P (MRZIM SMAJLIJE)!!!
A Salabajzer, mora se, svi podnosima neke zrtve. Neko mora i da lajfuje, a neko mora i da cuva temu. Sta sad. Oprosteno ti je.
Trenutno sam nedostupan.
Nastavite bez mene.A!A! :umire:
A šta ja znam, bojim se izbacićete me, pa sam onda osuđen na vječni lajf...pih