Kutak za Nolajfere

1. I SADA SU MI SVI OTIŠLI. -.-
    Da.

2. Ma nisam se lepo izrazio,rekoh da ne ispamujemo bezveze temu,kad već možemo da idemo na pvt :)
    I da,ja sam još tu :D

3. I SADA SU MI SVI OTIŠLI. -.-

Aww,cute :D

Ma nema veze,brate,ko što reče,ne možemo offtopik ovde.

AJMO SAD DA MNOŽIMO!

4. Šta ovde imaš da ispamujeŠ? :P
    Ja ću ovu temu da prisvojim, pa ću samo ja ovde da lupetam kada nemam s kim da pričam (prečesto).
    A onaj buđavi fb neću više da uključujem, deprimira me. :D

5. pa ću samo ja ovde da lupetam kada nemam s kim da pričam (prečesto).

Uključi FOX,cepaju humanitarni meč,znaš kako su ludi :D

6. Hahahahhahahaha, još mi i to fali. :P

7. Ja ću ovu temu da prisvojim, pa ću samo ja ovde da lupetam kada nemam s kim da pričam (prečesto).

Može,potpisujem :)
    A mi ostali ćemo da navraćamo kad nam bude dosadno(čitaj stalno) :)

8. Ma nije valjdaaa...stvarno smo nolajferi totalni. :D

9. Mogu li ja nešto reći za dnevnik?

10. Stvarno,koliko vremena provodim za kompjuterom,čovek bi stvarno pomislio da sam nolajfer :)

11. Mogu li ja nešto reći za dnevnik?

Da,naravno,jeste.Izvolite, gospodine Šalabajzer.Ako smem pitati,jeli vam Šalabajzer ime ili prezime?

12. Khm,khm,hvala...Ime mi je Šalab, a prezime Ajzerović, dakleM htio bih samo izjaviti da sam i ja nolajfer, pa ako mogu i ja da se učlanim u ovo vaše ćoše?

13. pa ako mogu i ja da se učlanim u ovo vaše ćoše?

Može,obavezno,svako je dobrodošao :)

14. Može,može.Ja potpisujem.Al nov si kolačić,prepuštam njima da odluče o tvojoj sudbini.

15. Ljudi ffs1
    malo pre u DOTI uyo nekog reta i luapo na trecem lvl-u po 300 dmg-a
    ЉОЉ!
    zнаcи било је кома овако XDDDDDD

16. Wh!te,prvo se preTstavi ljudima,pa onda pričaj šta si danas radio u školi.

17. Mogu li ja da sjedim u čekaonici dok kolegijum odluči o mojoj sudbini? Čekaću ja...5 dana, 10 dana, nije bitno, ovo je moj životni san.

18. I White se pridruzuje coporu...
    I ljudi, koje su vase omiljene nolajferske aktivnosti?
    Ja cu da pocnem : Citanje, gledanje fantasy filmova i serija, igranje igara, fejs po 10 sati na dan, i vuka 24/7. Takodje, pisanje, pisanje o cemu oces, parodije, ozbiljne stvari, da ne kazem drame, brilijantne gluposti, itd.

19. Mogu li ja da sjedim u čekaonici dok kolegijum odluči o mojoj sudbini? Čekaću ja...5 dana, 10 dana, nije bitno, ovo je moj životni san.

Čekaonicu nemamo.Trenutno renoviramo.A za čekanje se obratite nadležnom organu.

20. Ja čitam(sf,epska fantastika,fikcija,istorijske romane),igram igre(u poslednje vreme i ne tako često),tv retko gledam,i crtkam svašta,uglavnom neke osobe iz iz rl-a,neke likove iz igrica ili razne neke zajebancije :)
    I da,vukajlija s vremena na vreme....
    E,da dobrodosao white,a @šalabajzer:primljen si u čopor ;)