Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://www.youtube.com/watch?v=ONgjXrOShlc
Meni ova.
E,a meni se ovo desilo,zato što sam tako jebeno smotan u real life-u :)
Ala je ovo zanimljivo... Svaka ti cast, maloletna, mozemo od tvoje mesec dana duge veze da napravimo spansku seriju u 365 epizoda... Ali sa obrtom, ovde se niko ne ozeni/uda na kraju... mwahaahahahaah...
Hahhahahahahha, jaooo, jadaaan.... :)
A šta se može, ja ne mogu da nađem defku d'opiše moju situaciju. :D
Otprilike bi glasila:koj me đavo tera da uvek jurim devetnaestogodišnjake.
Paracinacusvedske, moja veza je trajala 4 MESECA!!!
Ma nije djavo devojcice, nego hormoni, al' probaj ti sa sesnaestogodisnjacima, mi smo ti bolji! :D
AHA!!! Ti imaš 16 godina...onda si...hm...godinu dana stariji od mene?
Suptilnost na nivou.
@ Čo^ : Suptilnost? Sta je to?
@ maloletna - Bas tako, godinu dana!!! Yes Luke, I am your father!!!... ooop, cekaj, pogresan film.
A ja mislila ti si stariji! Baš fino.
Zezas? Zar odajem utisak nekog 30+ lika? A u jbt...
To je kad tilaš supu. :)
EDIT: Auu,što kasnim s postovima. Rsmo ovo, odo dedem nešto.
Nije to pedofilija...
Jaooo, zamisli samo...pa on je imao BRADU. BRADU. Čoveče! I bio viši od mene 30cm!
(eto, otprilike tako razmišlja ženski um)
i ja sam mislio da si matoriji(ne mnogo,možda negde 20 godina)
Ja ponekad zvučim mnogo ozbiljno za svoje godište(šesnaes'),ali šta ću kad su svi oko mene totalno detinjasti :)
Ja sam mislila da ti imaš dvadesetak, a vidiiii....skoro isto kao i ja! :D Jao zamisli! :D
Hm...malo preterano reagujem, to je od depresije, daaa...
Ne kažem za tvoj slučaj,kod tebe je razlika samo 4 godine...mada i to je malo neobično :)
Aj ne laži,znam kako se smeješ :G
Misliš kad Miloša,Dušana i Jovana udare hormoni?
Ženska ćud.
Aj da ne idemo oftopik,da brišemo ova 2 poslednja posta,pošto za ovo ima i pvt :)
Ovo je kutak za nolajfere, kako biste, pobogu, otišli oftopik?