Faco, hajde molim te pricaj nam malo o tome. Bez sale zelim da znam. Upoznala sam samo jednog momka sa Bogoslovije i on je bio prilicno cudan. Zeljan zivota, zapravo. Totalno ono sto pop ne treba da bude.
Hoces li? Najvaznije pitanje je ZASTO?
Pufnice, zaista mi se ne da u ove sitne sate, dvadeset do dva je kod mene trenutno. Ostavimo to za sutra i neka bude PVT. Koga god je zanimalo, pisao sam na PVT, tako cu i tebi.
Bravo Slavko, tako se kaze :)
Samo poslije patrijarh moskovski dodaj "i sve/cijele Rusije"
Dakle: Njegova svetost patrijarh moskovski i sve/cijele Rusije Kiril :)
Е да брате, овај, будући да ни ја ни твоја Јела сад на свадби немамо никога за плес, ја сам је одлучио замолити за један. Чисто да се не смара цура. Надам се да ти не смета.
Ај живио.
Faco, hajde molim te pricaj nam malo o tome. Bez sale zelim da znam. Upoznala sam samo jednog momka sa Bogoslovije i on je bio prilicno cudan. Zeljan zivota, zapravo. Totalno ono sto pop ne treba da bude.
Hoces li? Najvaznije pitanje je ZASTO?
Sa mnom si zakasnila.
Фаца је изнад Богословије, молим те лепо.
Човек игра пикадо са Патријархом Московским и целе Русије, његовом светошћу господином Кирилом.
faco, nikad nije kasno! xD a u medjuvremenu, ako imas nekog drugara popa, slobodno ga posalji kod mene! xD
Pufnice, zaista mi se ne da u ove sitne sate, dvadeset do dva je kod mene trenutno. Ostavimo to za sutra i neka bude PVT. Koga god je zanimalo, pisao sam na PVT, tako cu i tebi.
Bravo Slavko, tako se kaze :)
Samo poslije patrijarh moskovski dodaj "i sve/cijele Rusije"
Dakle: Njegova svetost patrijarh moskovski i sve/cijele Rusije Kiril :)
Е да брате, овај, будући да ни ја ни твоја Јела сад на свадби немамо никога за плес, ја сам је одлучио замолити за један. Чисто да се не смара цура. Надам се да ти не смета.
Ај живио.
Hahaha, ako si ti u pitanju može i dva.
Opušteno buraz ;)
:Д
drugari, da li se plaća ulaz?? i koliko?
ne placa se
Невина , ја нисам пробирљив као колега Фаца , дао бих ти кад год пожелиш , али све ми се чини да нас опако ложиш....
И да , чисто онако да питам , зашто се те ревије увек одржавају у буђавом КСТ-у?
Laki, je l' dolaziš da pokažeš bicepse i tricepse?
Ulaz se ne plaća,koliko sam ja obaveštena :)
Ко не плати на мосту, платиће на ћуприји.
Немојте да се заваравате да је то неки плус што се не плаћа парама. :)
daklem, crno na belo, i mojne vise da pitate! :)
http://www.mondo.rs/s190118/Zabava/Kultura/Revija_definicija_sa_Vukajlije.html
Џими је масон дукатлија, те ће искористити мајнд трикс како би нас довео до бесвесног стања и перформовао садомајзинг над нашим гузама. Е, неш колега!
Ja ću da stojim na ulazu i da pretresam ženske.
Ти ћеш да стојиш на улазу, док Лаки АРЧИ!
I aj' sad se Buržume usudi da odeš.
Laki je moj drugar, pustiće me bar da gledam.