II Revija definicija

1. @Le
    hvala, ali zaista mi nije jasno šta vidiš toliko genijalno u njoj... :)

2. Како сам могао да се сакријем иза њега, кад сам већи чова од њега за главу?

Pa sagnuo si se. :)

3. pa zato sto meni nije palo na pamet da ce deca ostati sama kad su svi na reviji (dobro, sad, bice tu luli) i onda su krenule da mi prolaze scene kroz glavu, sodoma i gomora, mali milion fantazorgazmicko glupih defki, forum ispermovan da neprepoznatljivosti, posteri se prelivaju van gradica gluposti, opsti haos, pozari na sve strane, razbijeni izlozi, bahanalije, orgije, krv tece u rekama! i tako to... mda... :zvizduce: :P

4. Haahahahh, ti si baš otišla u detalje... :))

5. opsti haos, pozari na sve strane, razbijeni izlozi, bahanalije, orgije, krv tece u rekama! i tako to... mda... :zvizduce: :P

Море, ја се плашим да не буде тако на ревији...

6. pa da, imam taj problem sa vizuelizacijom... neko nesto kaze (ili napise) i ja to do detalja zamislim, u sekundi, i onda me samo flesuju te slike...

7. dzimi, bice ako bude zabranjeno pusenje ;)))))

edit: cigareta ;)

8. Ништа, рећи ћемо ди џеју да не пушта Забрањено пушење.
    ЕДИТ: Е, изјеба ме Лемајић с едитом

9. ЈА ПУШИМ!

10. Погрешна тема, јеботе!

11. Море, ја се плашим да не буде тако на ревији...

Приметила сам да већ данима имаш појачано скупљање муда :)

12. dankane kad si tamo xaxaxaxa

13. Мора мало, Милице. Мора мало.

14. Фацо тебрекс, је л ти учиш за попа? Тако нешто сам скапирао, реко можда сам се истриповао ја.

Nisi se istripovao :)

15. Faco, ucis za popa? Stvarno?

16. Паметан човек.
    Најуноснији бизнис.

17. jao sto se ja lozim na popove! svaki put kad vidim nekog osetim potrebu da mu zadignem onu haljinicu i popusim mu! nekako me bas pali to zabranjeno voce! volela bih da od nekog popa napravim pravog jebaca i smekera! xD oprosti oce, gresila sam! hihihihih

18. Stvarno :)
    Sarkastično mijenjam avatar i plazim se Džimiju. Momenat...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.