pa zato sto meni nije palo na pamet da ce deca ostati sama kad su svi na reviji (dobro, sad, bice tu luli) i onda su krenule da mi prolaze scene kroz glavu, sodoma i gomora, mali milion fantazorgazmicko glupih defki, forum ispermovan da neprepoznatljivosti, posteri se prelivaju van gradica gluposti, opsti haos, pozari na sve strane, razbijeni izlozi, bahanalije, orgije, krv tece u rekama! i tako to... mda... :zvizduce: :P
jao sto se ja lozim na popove! svaki put kad vidim nekog osetim potrebu da mu zadignem onu haljinicu i popusim mu! nekako me bas pali to zabranjeno voce! volela bih da od nekog popa napravim pravog jebaca i smekera! xD oprosti oce, gresila sam! hihihihih
Nema na čemu... :)
@Le
hvala, ali zaista mi nije jasno šta vidiš toliko genijalno u njoj... :)
Pa sagnuo si se. :)
pa zato sto meni nije palo na pamet da ce deca ostati sama kad su svi na reviji (dobro, sad, bice tu luli) i onda su krenule da mi prolaze scene kroz glavu, sodoma i gomora, mali milion fantazorgazmicko glupih defki, forum ispermovan da neprepoznatljivosti, posteri se prelivaju van gradica gluposti, opsti haos, pozari na sve strane, razbijeni izlozi, bahanalije, orgije, krv tece u rekama! i tako to... mda... :zvizduce: :P
Haahahahh, ti si baš otišla u detalje... :))
Море, ја се плашим да не буде тако на ревији...
pa da, imam taj problem sa vizuelizacijom... neko nesto kaze (ili napise) i ja to do detalja zamislim, u sekundi, i onda me samo flesuju te slike...
dzimi, bice ako bude zabranjeno pusenje ;)))))
edit: cigareta ;)
Ништа, рећи ћемо ди џеју да не пушта Забрањено пушење.
ЕДИТ: Е, изјеба ме Лемајић с едитом
hehehehehe :P
ЈА ПУШИМ!
Погрешна тема, јеботе!
Приметила сам да већ данима имаш појачано скупљање муда :)
dankane kad si tamo xaxaxaxa
Мора мало, Милице. Мора мало.
Nisi se istripovao :)
Faco, ucis za popa? Stvarno?
Паметан човек.
Најуноснији бизнис.
jao sto se ja lozim na popove! svaki put kad vidim nekog osetim potrebu da mu zadignem onu haljinicu i popusim mu! nekako me bas pali to zabranjeno voce! volela bih da od nekog popa napravim pravog jebaca i smekera! xD oprosti oce, gresila sam! hihihihih
Stvarno :)
Sarkastično mijenjam avatar i plazim se Džimiju. Momenat...