II Revija definicija

1. Pa i Đule je na sajtu, Auroro :)

2. jbg, nemam nista crveno osim laka na noktima... moze to? :)))

3. http://www.youtube.com/watch?v=TXCn1ovFZOc
    Паметном је и то довољно!
    :))

4. Е а јел се улази на онај стандардни улаз?

5. Ja ću da uđem na glavni, boli me uvo.

6. Nemoj da neko zastrani!

7. Nemoj da neko zastrani!

Прекасно...

8. Е баш ме интересује, јел ће ме чека неко на вратима и као "Овуда господине Фејзбуче" и ти фазони? А?

9. Како неће, са све флашом Вашег омиљеног пића:)

10. Тебрињо долазиш? Вечерас

11. Ја ћу да пробам да се снађем да уђем... Нисам тамо залазио... биће ми први пут.

12. Долазим, морам то да оверим.

13. Е ондак се видимо, кад уђеш и провалиш лика око кога је јато риба тај сам! Можеш слободно приђеш да се поздравиш, нисам ја као Еминем...

14. Ово је једна од ректих ситуација када жалим што не живим у БГ-у, или да бар студирам кући, у Нишу.

15. Бићу и ја сам... треба ми неко да ме спроведе. Фејз, ај ти и ја да не будемо сами :Д

16. Е ондак се видимо, кад уђеш и провалиш лика око кога је јато риба тај сам! Можеш слободно приђеш да се поздравиш, нисам ја као Еминем..

Брате, ја сам стидљив, још ако видим брдо риба нема шансе да приђем.Наватаћу те у ВЦ-у, мораћеш да одеш једном:)

17. Пеки крш је у БГу, мојне жалиш

18. Дотер не паламуди, ај да те хвалимо на теми твојој! ;)

19. Ја ћу да понесем постер Џесике Албе, да не буде само мушко друштво.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.