II Revija definicija

1. МОраћу ту си у праву :)) Све у свему зачин Ц!

2. Ne boj se, Uroše, neće biti samo muško društvo :))

3. Супер! Мада ћу ја да понесем, за сваки случај, ако нас испалите!

4. Ne zaboravite kurtone ... ovaj kondome.

5. Znači, ubedila si cimerku, a? Lepo, lepo... :)))

6. Ona je sprečena da dođe zbog rođendana, ali sam ubedila docimerku :)

7. Je l' i ona dobra riba? :)))

8. Jesi je upozorila da su svi Vukajlijaši pretrano obdareni?

9. Upozorila sam je na vreme šta je očekuje večeras...

10. Zato i dolazi. :))))

11. Хахаххаха тулуме

12. Хоће ревија бити само вечерас или ће трајати неколико дана?

13. Ево, ја обећавам да нећу да напаствујем жене. Уљудно ћу циркати пиво, без нападног понашања. Иначе, и ови што се шире овде по форуму, лајкујем им профил ако буду пришли једној риби доле у рупи :)

14. Upozorila sam je na vreme šta je očekuje večeras...

Stan'te ribe u red, revija jebača počinje?

15. Burzume, ne seri da dolaziš? Cavo, rek'o si da nećeš. Sad i ja imam želju da banem, ali me strašno mrzi.

Sledeći put dolazim sigurno, da priđem nekoj ribi, ako me razumete.

16. Ae nemoj da si sisa,na voz u Požegu i tu si za 3 sata.

17. Ma lako bih za prevoz, nego sam skoro celu sedmicu proveo u Bg-u, sad me mrzi da se vraćam samo zbog večeras. A prvo sam hteo da ostanem do subote, zbog revije, al' se vratih kući. jebiga.

Sledeći put 100%! Osim ako opet ispalim.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.