II Revija definicija

1. Ти си БИО фацафаца.... сисо! :)

2. pajko, samo sam isuviše dobro raspoložena, pa je vreme za moje današnje dobro delo...ovo je bio pokušaj istog :D

3. Ти си БИО фацафаца.... сисо! :)

Ahahahahahahaha :))
    Jebi se brate, sta da se radi. Neki drugi put :)

4. Izložba definicija u KST-u. :)
    Sve u svemu, Luli i Čevu su najebali, oni ne dolaze. :)

5. Фацо тебрекс, је л ти учиш за попа? Тако нешто сам скапирао, реко можда сам се истриповао ја.

6. Ahah, gamby! Neka si im dao ideju, neka! A Čevu je u drugoj zoni, dakle biću sama na bojnom polju. Last man standing. :))

7. Moram malo da ti pravim posao, kad si ispala sisa i nisi zvala na pivo kad si dolazila u BG. :))

8. Није хтео Лули ни на Сајму да се јави. Пфффф...

9. aaaaaaaa gamby, ona defka je genijalna! luli to mora, mora, mora, MORA na naslovnu! MORA! hahahahaha

10. Luli dušo, Murbi je iz tebe progovorio. :)

11. Džimi se na sajmu sakrio. Iza onog dečkića sa prugastom košuljicom.

12. Evo i sad se krije...

13. Зашто шириш лажне дезинформације? :))
    Како сам могао да се сакријем иза њега, кад сам већи чова од њега за главу?

14. e luli, kad si vec tu, da te pitam, znas li ima li tema gde mogu da se stavljaju linkovi za neke gotivne blogove? znam da sam negde videla, al ubi me ne mogu da se setim gde....

15. Nije iza mene... Proverio sam...

16. лажне дезинформације?

Džim, jel' se ovo zove pleonazam...? :)

17. Ма, чини ти се, Минг. :)

18. to stefane! bravo! hvala!

ming koji si ti car, ona defka je genijalna, meni to nikad ne bi palo na pamet! (doduse, ja sam plavusa, tako da je to skroz okej) :P :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.