Prijava

http://vukajlija.com/forum/teme/305?strana=56#post_59542

http://vukajlija.com/forum/teme/1688?strana=1#post_59199

Kad sam video da su promenili ime "zamerke za modulaciju" u "zamolite moredatora" za malo da najebem da nisam detaljno procitao sta je Surovi napisao, pa tamo da napisem ovo...

Nego, nije li to preostro? Jasno je da kretena i bolida ovde ima kolko oces, i da s njima ne moze drukcije....ali ovo stvara veliku napetost i normalnim clanovim!

Surovi, sta bi sa onom pricom o jednakosti i "elitizam je za picke"?

Ja od kad sam ovde nisam imao vecih problema oko svadje na chatu, i ne brinem se oko tog bana, ali se pitam da li se na objektivnost svih modova moze uvek racunati?

Ne zalim se na nikog, ali sta ako ja ili bilo koji clan bude slucajno nepravedno ostecen? Ovo mi deluje kao kurcenje nekolicine...oko tebe se surovi ne brinem, ti zaista savesno vrsis svoju moderatorsku duznost...ali ovi novi...znas ovu pesmu "jos je mlada, moze da pogresi"

Da li se mi "obicni" ista pitamo? dali ima neko ko ce da nas odbanuje ako se neki mod slucajno zajebe? Ako ima nek napise temu o tome i zakljuca barem da razbijemo napetost na sajtu

Ako se neko od mocnika oseti uvredjenim ovim sto sam napisao neka me banuje odma, jer idem na rucak, pa da mogu kasnije da kuckam

Podržavam Sos, jer konstantno podsećanja na pravila i pretnje banom imaju samo kontra-efekat, i ovaj sajt onda prestaje da ispunjava svoju primarnu funkciju, a to je Zabava. Meni nije zabavno kada me zbog par idiota, koje će ionako svi iskulirati, i neće se niko buniti ako ih neko tiho likvidira (tj. banuje), neko konstanto guši i preti...
Postepeno uvlačenje policiskih metoda će imati vrlo loše efekte.
Panduracija uništava kreativnost!!
Živela Vuka, živeli autori, živele definicije! Živela Sloboda!

Samo još fale penzionisani Udbaši među moderatorima...

Nego, što je "preošto" kad nekog zamoliš? :-)
A ako član bude nepravedno oštećen, ima ono dugme na kome piše "vrati" i ponovo će ljubav da pobedi na kraju a Floresita će da se uda za ljubav svog života!:-)

Podržavam Surovog u nastojanju da zavede red, a modovima od subote prepodne zahvaljujem na inspiraciji za definiciju Službeni psi, kao i ranije za Ciklonizacija. Nemam potrebe bilo kog da eksplicitno vređam i da se svetim tuđim lošim potezima. Cenim svačiju autorsku slobodu i kreativnost, ali mi se ponekad čini da su neki osetili od sve slobode, samo „moderatorsku“ slobodu i pritisak i moć-o obostranim ružnim manirima neću ni da pišem. Svoje slobodno vreme prebaciću više u neke druge domene. Želim svima koji se osećaju pomalo izmeštenim da se vrate u stanje za koje smatraju da je normalno i ne opterećuje drugu stranu.

Potpuno podržavam Surovog u preduzetim akcijama i drago mi je da je on presekao i povukao neke potrebne poteze.
Mislim da je pokazao da je najrespektabilniji moderator,što proizlazi
iz dužine staža i kvaliteta definicija.

Slažem se sa Surovim. Neki se baš previše opuste i počnu da se glupiraju i da miniraju samo zato što im se ovde može i što to ne smeju u stvarnom svetu. Ne bih da zvučim kao Lečić u "Tri karte za Holivud", ali treba strogosti. Onaj ko je ok, njemu nebi trebalo da smeta ovaj "preki sud". Ja se nisam našao ni ugrožen ni uvređen ovim.
Verujem da je Kaizen detaljno i pomno pratio rad članova za koje se odlučio da mu budu desne ruke ovde. Zna se ovde vrlo dobro ko je "faktor nestabilnosti" i na koga se motri.Meni lično niko nije zapao za oko, izuzev Ludog, koji je opet bio sam sebi najveća šteta.

"Kada su došli po Jevreje, nisam se ustao protiv toga jer nisam bio Jevrej. Kada su došli po komuniste, nisam ustao protiv toga jer nisam bio komunista. Kada su došli po katolike, nisam se ustao protiv toga jer nisam bio katolik. Kada su došli po mene, više nije bilo ikog da ustane protiv toga...."

Ma daj, tolka frka oko jedne- dve budale koje su se isklonirale u trista idiota :S U zadnje vreme nisam video neke primere moderatorske bahatosti (za razliku od ranije), mada ne vidim zasto je menjan naziv teme zamerke na moderaciju (ali to je trivijalno). Ja sam prvi koji se dernja kad modovi nesto zaseru, ali ono sto se desava ovih dana nema toliko veze sa njima, koliko sa novim psihosociopatskim napadima par cyber- meteoropata.

napomena: nemoj da se neko sa ove teme pronalazi gore, mislio sam na druge ljude...

a što se vi fini članovi cimate oko ovog? ovo najmanje za vas važi, vi samo nastavte da budete fini i disciplinovani i neće biti frke. :)

Sada ćemo mi lepo da ćutimo i budemo fini i lepi... :D :D
OK?
Nije za nas da se bakćemo u poslove odraslih.

-'El' tako deco?
-TAKO JEEEE!!!
:)

ja Vol!!!
grok grok

Ovaj sto se krije iza Ciklona i Jurodivog je Marijana?

зар Кајзен није "богати Јеврејин" како га је назвао онај што је после 4 милисекунде банован :)) Шалим се наравно, ал разликујте "добре" и "лоше" момке...

ono sve što je napisano odnosi se isključivo na teme na kojima je napisano.

vezano za "zamolite moderatore":
na molbama za moderaciju mole se moderatori, i to je posao koji treba kvalitetno odraditi. sve drugo slobodno radite po ostalim temama, ali nema zajebavanja i miniranja bilo koga, pa ni mene kao moderatora.

Ja podržavam sve i ne sankcionišem ništa, ali ako hoćeš da dođeš da mi kenjaš u dnevnoj sobi, e pa izvini molim te, imaš toalet druga vrata desno pa to obavi tamo...

vezano za poente i posledice banovanja:

banovan član NIKAKO ne treba da pokušava da ispravi eventualnu nepravdu počinjenu nad njim. Takvi slučajevi se neće dogoditi, pošto je moderatorsi tim dobio nove kriterijume za banovanje, kao i standardnu "opomenu pred ban" akciju koju je dužan da kaže korisniku što na četu što na privatnim porukama, u zavisnosti od lokacije člana.

Ovo nisu mere koje ukidaju prava članovima, već pokušavaju da obezbede prijatniji boravak na sajtu.

Članovi kojima ova mera poboljšanja kvaliteta boravka na sajtu za 99,7% članova smeta, neka mi se slobodno obrate, spreman sam da podnesem žrtvu i obrišem svaki trag postojanja tih 0,3%.

ako ovih 99,7% želi da trpi torturu ovih imaginarnih 0,3 kojih je verovatno i manje, ok, videću da sve vratim na staro, kao što je bilo.

morate da znate da ovo nije sajt za sve ljude, i ne možete se pozivati na neka osnovna ljudska prava pošto ovde uglavnom ne važe. Recimo, nemam nameru da trpim nijednog člana koji za definisanje koristi kineski, engleski, portugalski ili bilo koji jezik koji JA i samo JA nisam u stanju da razumem, ili ne želim da ga razumem.

Takođe, po istom principu, neću trpeti imbecile. Žao mi je, jednostavno je tako. Za njih postoje posebne ustanove.

Uživajte,

Vaš moderator.

p.s.
da ne budem pogrešno protumačen, ban nije ništa loše, loše je opirati mu se, pošto je najčešće veoma kratkog veka.

Pa ne znam. po nekoj tradiciji, posle ovakvih sličnih tema ide lock. Mada to je moje zapažanje.