U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Дошли ноћу мангупи да краду паприку. Повукли џак, млада скочи и каже мужу:
- А бре, кој ги мица ови џаци...?
- Ћути си спавај, кој ги мица нек ги мица...
Кад један лопов каже:
- У јебо те, откад Јапанци продају паприку у Београду...
Царе, да немаш неку родбину у Инђији?
Hahahha, definitivno.
Idu dva mrava i odose..............
- Sa kim se graniči Rusija?
- Sa kim hoće.
Kako Zećanin jede sladoled na plažu?
Sa britvom.
Došla nevesta kod svekrve i kaže svekrva:
- Ja ti imam jedan običaj, pa ako ćeš ga prihvatiti, super, a ako nećeš, nikom ništa!!! Ujutro se dignem, prvo skuvam i popijem kafu, pa se umijem i počešljam. Ako stavim cvet iza desnog uha - dobre sam volje, a ako ga stavim iza levog - makni mi se s puta!!!
E, sad nevesta kaže njoj:
- I ja imam jedan običaj, pa ako ćeš ga prihvatiti - super, a ako nećeš - nikom ništa!!! Ja se ujutro najpre umijem, pa počešljam. Onda popijem jednu rakiju, pa drugu, pa treću ... A posle, jebe se meni na koju si stranu ti cvet stavila
Kako prepoznati automehanicara koji ima ribu?
Cist mu je srednji prst.
Došla retardirana djevojčica bez ruku u pekaru i kaže:
-Dajte mi jedan kroasan.
-Sa eurokremom ili s šunkom?
-Svejedno, svakako će mi ispasti.
Podgoricaninu umrla majka, mucila se zena od neke bolesti, dolazi mu jedan drug da izjavi saucesce pa mu veli: "e smrdo jedna pustio si majka da ti se muci, sto nijesi to fino ka pravi sin, dva metka i zdrao"... i dobro, prodje neko vrijeme razboli se i ovome drugome majka, te su morali (daleko bilo) da joj amputiraju obje noge do kukova. Malo poslije toga i ona jadnica umrije. Sad dolazi prvi onaj ovome da izjavi saucesce a i ujedno da mu "vrati", pa mu na uvo veli: "Jeste li je u sorc sahranili kralju?"
Родила Зећанка сина.Срео је комшија па јој каже:
- Честитам на рођењу сина,комшинице! Како ће се звати мали?
- Издислав!
- Издислав!!!Па по коме је јадна не била добио име?
- Па по оној пјесми Боба Марлеја.
- По којој то пјесми?
- Ада чо'че пo оној - "Is this love"..
Rekao lav životinjama da se okupe. I kaže: " Životinje koje misle da su pametne, neka stanu desno, one koje misle da su lijepe, lijevo." Sve se rasporedile, samo žaba ostala. Pita je lav:" A ti?" Ona mu odgovara:" 'Oćeš ti se ja raščepim ođe?!"
Došao Mujo kući i uđe pravo u kupatilo, kada tamo Fata se naguzila kod kade, a on joj priđe tiho, zadigne suknju, i istambura je. Izađe iz kupatila, kad u kuhinji ugleda Fatu...
-Bona Fato, je l' ti to stara došla u posetu?
-Nije moja, nego tvoja!
Voze se momak i djevojka na zadnjem sjedištu taksija. U jednom trenutku taksista otvori prozor, pa upita momka:
- Je l' ti duva?
- Ne, još se ljubimo.
šta razdvaja ljude od životinja?
sredozemno more
http://cdn.makeagif.com/media/3-28-2014/018f4C.gif
Ide Marija Šerifović ulicom, nailazi penzioner i kaže joj
"Alo momak"
- Nisam ja momak - kaže Marija
"Nisam znao da si ženjen"
Gura majka retardiranog sina u kolicima i prolazi jedna cura pored njih i veli mali.
Maaajkooo vidiii kaaakvaaa piiiičkaaa.
Veli mu majka, neka sine Bog će te kaznit.
Veli mali, a štoooo da miii neećeee friiizzzuru pokvarit?
Šta radi huligan iz gimnazije?
- Briše tablu i kad nije redar.
Gura majka retardiranog sina u kolicima i prolazi jedna cura pored njih i veli mali.
Maaajkooo vidiii kaaakvaaa piiiičkaaa.
Veli mu majka, neka sine Bog će te kaznit.
Veli mali, a štoooo da miii neećeee friiizzzuru pokvarit?
hahahaha
ovaj vic je 5 puta bolje slusati nego citati, al jbg, pokusacu ga preneti u pisanoj formi:
klade se dva mucavca u 50 eura da ovaj jedan nece uspeti da kupi cigare a da ne zamuca, i prilaze oni trafici, i lik cuti cuti, i samo brzo progovori prodavacici
-...mALBORO!
-u redu, hocete li zlatni? obicni? 100s?
-k...kk....URVO!
kako bosanac prevodi skracenicu DNK? da nije komsijin
edit: lol, ladno ima, i ladno sam komentariso
http://vukajlija.com/dnk/61949