U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Иде 'вако некако:
Упада избезумљена и сва у ланцима дјевојка у џамију, народ се сјебо а хоџа виче: Народе мој, ово је чудо! Знак од Алаха! Шта имаш да нам кажеш дјевојко? На то ће ова узнемирено: Нем' појма, задње чега се сјећам је рингишпил у Фочи.
Ја чуо синоћ један, можда је стари, и можда га знате, али ја сам се искидао јер сам га први пут чуо. Иде вако...
Увате српски граничари зеца који бежи из Босне у Србију. Пита га један "Шта је било, што бежиш?" Каже зец: "Ма, чуо сам да су у Босни почели да штроје волове". Овај га опет пита: "Па зашто ти бешиш, кад ти ниси во?" А зец каже... "Јесте, ал док човек њима објасни..."
Ахахаха, јест стар и знам га, али опет сам се насмејао. Ево још један стар и глуп о граничарима.
Каже оууувај, договарају се колеге шта ће колеги царинику да купе за рођендан.
Овај један каже: а да му купимо ауто?
- Ма мало је то.
- А да му купимо кућу?
- Ма мало је то бре за њега!
- А да га пустимо један дан да ради сам?
- Ех сад, нећемо да се разбацујемо!
Дође Зец пред Снешка и каже: Дај шаргарепу или палим фен.
П.С. Реко човек да причамо само глупе вицеве :)
- Gde ces ti?
- Idem kod taste!
- A sta ti je to u ruci?
- Mindjuse, za tastu.
- A to u drugoj ruci?
- Puska.
- Sta ce ti puska?
- Da joj probusim usi!
Dolazi policajac u kafanu i kaže
"Konobarr, daj jedno VOPI"
Konobar odgovara
"Može dnoHla?"
Policajac- Ne bre, daj mi Jelen
Ljudi, ajde se malo fokusirajte da ti vi vicevi koje postujete ustvari i budu smesni.
Ajde ti nam pokaži kako ...
Па реко човек глупе вицеве... Прочитај уводни пост!!!111 х)
Sto bih ti ja pokazivao bilo sta? Ako ti ne idu vicevi, ne moras da postujes.
Ma važi ..
Pitaju Muja na kviz:
- Kada je Isus napustio Vitlejem gdje je otišao?
- Da nije u Totenhem?
- Kada je Isus napustio Vitlejem gdje je otišao?
- Da nije u Totenhem?
Hahaaahahaahahahaha.
Idu dvo momka ulicom, jedan nije, drugi isto Jeste
stoje dve babe jedna stenje druga kamenje.
Pop:HRISTOS SE RODI!
Zemunac:ZNAM BRATE CUO SAM, NE MOGU DA VERUJEM!
Vuk: Crvenkapo, šta to nosiš baki?
Crvenkapa: Ništa baki.
Jedan stari fazon:
Zbor radnika u propaloj firmi.
Direktor: Nemam para da kupim auto! Nemam para deci za studije! Je l' tako treba?
Masa: Ne treba!
Direktor: Kako treba?
Masa: Ti si direktor! Treba da voziš auto i da ti deca studiraju!
Radnik: A šta ja da kažem? Nemam para da kupim hranu! Nemam para da obučem decu! Je l' tako treba?
Radnik: Kako treba?
Masa: Treba da imaš da se prehraniš i obučeš decu!
Ciga: A šta ja braćo da kažem? Živim u kutiju! Je l' tako treba?
Ciga: Kako treba?
Masa: 'U kutiji'!
- Бако, бако види цука.
- Сине није то цуко, то је пас.
- Јебоматер исти цуко.
Zaustavlja saobraćajac narkomana koji se uradio, ovaj otvara prozor, saobraćajac veli "dobro veče, vaše isprave" a narkoman "brate ja ne znam đe sam!", veli mu saobraćajac "znaš li ti ko sam ja" kad mu radi narkoman "a što je ovo, ja ne znam đe sam, ti ne znaš ko si, ludilo!".
Vidi susjed djecaka kako place i pita ga sta mu je: "Umrla mi je mama!" "Hoces da pozovemo svecenika?! "Joj, nemojte, nije mi do seksa!"