Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Doktore, treba mi potvrda da nisam sposoban da radim!?
    Doktor: Pa, šta vam fali???
    Pa, ta potvrda!

2. ХХХ: Еј циго, јеси јеб'о кад медицинску сестру?
    Циго: Медицинску не, ал ову да.

3. Деветогодишња дјевојчица намазала се кремом из Oriflame-a, која подмлађује 10 година... и вратила се у пичку материну.

4. Хојхојхоој!
    Несам видо, покупио неђе у забаченом кутку интернета.

5. Zašto ljudi udaraju stvari koje ne rade?
    Zato što je sa crncima funkcionisalo.

6. Јебеш Чак Нориса кад Саша Матић има ручни сат... http://www.zagrebonline.hr/wp-content/uploads/2012/02/sasa-matic.jpg

7. Apparently, 1 in 5 people in the world are Chinese. And there are 5 people in my family, so it must be one of them. It’s either my mum or my dad. Or my older brother Colin. Or my younger brother Ho-Chan-Chu. But I think it’s Colin.

8. - Шта каже цица-маца?
    - Мјау, мјау...
    - Браво! А шта каже куца?
    - Ав, ав...
    - А шта каже кравица?
    - Мууу, муууууууу!
    - Тако, паметнице наша. А шта каже миш?
    - Клик, клик...

9. Nemojte vise, molim vas!

10. Ćutite tu, a kući kad pođete svi prepričavate Zhajkove viceve!

11. Ćutite tu, a kući kad pođete svi prepričavate Zhajkove viceve!

Tačno. I smijete se sa svojim komšijama. Pa se onda sjetite koliki ste licemjeri.

12. Питали Мују:
    - Мујо, зашто ти говориш да си из Босне а живиш у Босни и Херцеговини?
    - Па и мој рођак Хасо ради у Водоводу и Канализацији, каже да ради у Водоводу а Канализацију не спомиње.

13. ГОВНА НЕ СПОМИЊЕ ЈЕБОТЕ! Ако кажеш канализација губи се драж вица!

14. Dođe Mujo kući iz Njemačke i sa sobom donese mobitel. Pokaže ga Fati i otiđe se kupati. Za pet minuta nazove on mobitelom Fatu - "Fato dođi mi oprati leđa" - "Ne mogu! Vratio mi se onaj magarac iz Njemačke"

terminologija:
    mobitel - mobilni telefon, fon...
    Njemačka - Nemačka
    magarac - Mujo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.