Utisci sa revije definicija

1. Inace sto se table za defke tice,jesu obrisali moju pod izgovorom da nije definicija?

2. posle završismo u pivnici na Terazijama. Većina ostala još.... Mene mrzelo da se vraćam peške kući :)

3. zevonja, sudeći po tome kako peva većina nas verovatno bi nas izbacili i ranije.

Ja pevam odlično, ali ne bi smeo da pevam Ipčeta ako je Tulum prisutan, mož me gađa sa nešto jer skrnavim čoveku lik i delo. Doduše, ono i ja se ne bi usudio da zapojem.

edit: uvek, reme.

4. napisah da sam razocaran jer nema torte.

vlatko ako ces ipceta,ima da te branim od flasa!

5. Pa de si ti bio :) E mnogo dobra ekipa ljudi tamo..... E da i arčili smo i jebali na onom posteru :)

6. aaa da. Nisu obrisali. Jebem li ga sledeći put će umesto markera da donesu običnu olovku, da bi mogli da brišu gluposti koje pišemo tamo.

7. Ја сам морао да кибам, јер ме мрзело да се враћам кући пешке 4 км.

Само нам је фалио форум, све остало смо имали тамо. :)

8. jes.... Šteta što nisi produžio sa nama posle

9. Ја сам на крају Земуна, и имам само један бас. Морао сам да ухватим тај последњи аутобус. :)

10. Ne izvlaci se,uhvatio si ti neku autorku pa pobegao brze bolje..

11. ovako od admina prisustvovali
    Džimi, Uroš, Surovi, Celt, Zmia, Mrmun, Vojtek i Blek Hol
    možda je bio još neko nisam 100% siguran
    a bio je i pun kurac članova, ne mogu ih nabrajam trebaće mi mnogo vremena.

12. Ne izvlaci se,uhvatio si ti neku autorku pa pobegao brze bolje..

Може, а и не мора бити. :)

13. Vlajko, ma ne bih ja tebe, šta ti je. Nego, da ti predložim, pusti od legende nikad zaboravljenje "Moje proleće kasni". Prezuo!

Zbog koga novu haljinu oblačiš...

14. I još uvek je deo ekipe u pivnici...Ostao bih još al me mrzelo da plivam preko Save. Ladno bre. Pa sam uhvatio bas u 10 do 12....

15. To bre Nikola :) Al do jaja je bilo

16. Neka ih, sutra će nežno spamovati po sajtu o provodu i mamurluku;)

17. Reme tebi sam zapamtio i nik i lik! :-)

18. nego,kad cemo glasanje za miss revije da organizujemo?